Коментари

Международно “изолиран” и международно “приет”. Открийте разликите

Международно “изолиран” и международно “приет”. Открийте разликите

 

Радев Борисов

 

 

И тъй като днес цял ден слушаме за историческа среща между премиера Бойко Борисов и президента на САЩ Доналд Тръмп, слушаме непрекъснато как той е лидер, приет навсякъде с отворени обятия, слушаме как президента на България Румен Радев е бил в международна изолация и никой не искал да се среща с него, то спретнахме едно мъъъничко колажче, за да изясним кой как и защо.

 

 

На снимката горе вляво виждаме ……кой? Правилно!

 

 

Изолираният международно президент Радев и неговата съпруга заедно с президента на САЩ Доналд Тръмп и неговата съпруга. Странно. Как като е международно изолиран и никой не иска да го приеме, е заснета тази неисторическа среща.

 

 

 

 

На снимката вдясно долу е „историческата“ среща между навсякъде „приетия“ премиер на България Бойко Борисов. „Историческа“ среща, траяла има няма 3-4 секунди.

 

 

 

 

Поне да му се виждаш на Борисов лицето, а така… Резил. Язък за толкова напъни да отиде във Вашингтон. Язък за толкова шум. И накрая… 3 секунди. Ха ха ха.

 

 

 

 

Та, уважаеми читатели, граждани и гражданки, оставяме ви сами да откриете разликите и сами да си прецените кой е международно „изорлиран“ и кой е „приет“ с отворени обятия.

 

 

 

 

Останалото е тъп и пошъл пиар по ГЕРБ.

 

Informiran.net

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024