ОБЩЕСТВО

Резил! Борисов „открива“ училище, а децата отиват в друга сграда за първия учебен ден

Резил! Борисов „открива“ училище, а децата отиват в друга сграда за първия учебен ден

 

d6dbc4405223d9b91d31113e9f0498b8_L

 

 

 

Бойко Борисов отиде да инспектира училище, негов кмет и верен директор го убедиха, че днес първият учебен ден ще започне нормално. Оказа се обаче, че децата трябва да учат на километър по-далече, заради ремонти.

 

 

Бивши седесари продължават да напускат синята партия, да се присламчват към ГЕРБ и да застават до рамото на Бойко Борисов. Такъв е примерът и с Димитър Алексиев, който по времето на Иван Костов беше зам.-областен управител в Търговище.

 

 

 

Той е известен и като вечния директор на най-котираното училище в града – „Христо Ботев“. От началото на прехода е директорът, за когото се говори, че е несменяем.

 

 

През август премиерът отиде в общината, за да инспектира как върви ремонтът на училището, което без малко да изгори. Благодарение на пожарникарите, само покривът се срути. Изгоря и кукленият театър в града. Според пожарникарите, огънят е пламнал заради небрежност на майстори и пазачи. Ремонтът възлизаше на 2, 858 лв., без ДДС. Според изпълнителя, това е най-голямата сума, която се влага по подобни програми.

 

 

Премиерът, за когото коментатори твърдят, че е започнал да прави предизборни обиколки, отиде лично да инспектира как вървят ремонтните дейности. Директорът на училището Димитър Алексиев и кметът на града Дарин Димитров му показаха физкултурния салон, сградата, как кипят ремонтни дейности, но в крайна сметка на днешния първи учебен ден децата няма да ходят в центъра на школото, където са записани, а в сградата на старото Трето основно училище, което е близко до циганската махала.

 

 

 

 

Кметът и директорът на училището показваха валяци, които правят игрището на Борисов, не даваха да падне и косъм от сградата, обещаваха, че на първия учебен ден учениците ще влязат в „Принстън“, но това така и не се случи.

 

 

 

Димитър Алексиев е вечният директор на училище „Христо Ботев“. Бившият заместник в областта е сред най-видните седесари като зам.-председател на партията в града. След като обаче вижда, че Иван Костов цепи партията, се опитва да се заиграе с Надежда Михайлова. Прави нов опит да се задържи в областта от квототата на ДПС, но тогава на власт идва НДСВ и местният депутат в Търговище д-р Стамен Стаменов му изважда червен картон. След като Костов разби СДС, Алексиев от 2005 г. се превърна в лидер на останките от СДС.

 

/big5

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

960x540

Обява за продажба на къща и парцел в Родопите взриви мрежата

май 6, 2024
extlb9pkgsfa1pgpezzg

Армията ни продължава да намалява, военните пилоти почти не летят, а моряците не плават

май 5, 2024
nova-tv-rozhdestvo-768x397

Нова телевизия сцепи мрака с идиотски гаф за Великден

май 5, 2024
IMAGE_13975557_40_0

Румънска реч оглася Слънчев бряг, украинки решиха проблемите на търговците / ВИДЕО

май 5, 2024
christos2

Христос Воскресе! Честит Великден! Много здраве и благополучие!

май 4, 2024
960x540

Акад. Петър Иванов: Вижте преди изборите каква е истинската реалност у нас

май 4, 2024