Коментари

„Възраждане“: Кога ще бъде арестуван Каракачанов? „Патриотите“ създадоха цял бранш – паспортна мафия

„Възраждане“: Кога ще бъде арестуван Каракачанов? „Патриотите“ създадоха цял бранш – паспортна мафия

kostadinnov2-696x460
След като вчера от Битиви и България он еър ме потърсиха за интервю по повод арестите и корупцията в Агенцията за българите в чужбина, а след това отказаха участията ми, реших да кажа (и покажа) всичко, което трябва да се знае от българите за действията на партията на Каракачанов (ВМРО-БНД) в този сектор на управлението. Благодарение на ”патриотите” се създаде цял един чисто нов престъпен бранш – паспортната мафия.

Без никакви скрупули „патриотите“ от ВМРО-БНД издават през последните 4 години хиляди паспорти на хора, нямащи нищо българско в себе си, като за сметка на това хиляди други българи от Македония, Сърбия, Украйна, Молдова, Албания, Косово, Румъния, Гърция и др. остават без български лични документи.

 

 

Не вярвате ли?

 

 

Идете в с. Баница, намира се вече почти в рамките на македонския град Струмица, само на около 40 км от Петрич. Селото е почти 100% населено с цигани и почти 100% от тях имат българско гражданство, което са получили на база, внимание, български произход!

 

 

Миналата година на КПП „Златарево“ говорих с един такъв субект, похвали ми се, че „пасоша“ му излязъл само 3500 евро. Явно наистина е минал евтино, защото от вчерашната информация се вижда, че „патриотите“ от ВМРО-БНД вече продават гражданството по 5000 евро.

 

 

 

В клипа ще видите документи на български държавни институции от 2013 до 2016 г., ще видите как министри и зам.-министри безуспешно се опитват да спрат паспортната мафия, ще видите сигнали да ДАНС и Главна прокуратура. Само че службите се задействаха чак сега.

 

Ето защо ние от Възраждане питаме – а кога ще бъде арестуван и Каракачанов?

 

Винаги, когато т. нар. „ВМРО“ е било в управлението на страната, Агенцията за българите в чужбина е била под неин контрол, а председателят й е бил посочван лично от Каракачанов. Арестуваният шеф на ДАБЧ е излъчен от партия ВМРО-БНД, неин стар кадър и личен приятел на Каракачанов. Всеки, който е запознат поне малко с престъпните практики на каракачановата партия, знае че в Агенцията за българите в чужбина, не може да се случи абсолютно нищо без знанието на Красимир

 

Каракачанов, който всъщност е истинският архитект и създател на престъпната схема. Също така припомням, че бившия председател на Агенцията за българите в чужбина Борис Вангелов, който днес е народен представител от ВМРО-БНД и член на централното ѝ ръководство, също беше многократно уличаван в подобна дейност, за което има и подадени сигнали в ДАНС и прокуратурата.

 

В заключение ще кажа, че е невероятно тъжно да съществува подобен мръсен бизнес, свързан с дейността на единственото учреждение, което се занимава с проблемите на българите в чужбина, и който на всичко отгоре да се упражнява именно от т.нар. „патриоти“ от т.нар. „ВМРО“. В последните години от своето съществуване те направиха и невъзможното, за да омърсят патриотичната идея и да осребрят своята власт върху гърба на нашите сънародници зад граница.

 

Костадин Костадинов

 

https://frognews.bg/novini/vazrajdane-koga-shte-bade-arestuvan-karakachanov.html

Коментари

More in Коментари

960x540

Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си

юни 24, 2024
maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024