Коментари

Има надежда: Единият обеща да скочи от мост, другият – да се гръмне на площада… Ако поне един изпълни, ще се спасим от Бойко…

Има надежда: Единият обеща да скочи от мост, другият – да се гръмне на площада… Ако поне един изпълни, ще се спасим от Бойко…

 

Симеонов-Каракачанов

 

 

Днес вицепремиерът Красимир Каракачанов обяви, че ако се докаже, че във ВМРО са влизали пари от подкупите за паспортите, той ще се гръмне публично на площада.

 

 

Това е бомбастично изказване, целящо единствено печелене на време. Хипотетично доказване, че пари са влизали, ще е ясно след не по-рано от 10 години, когато свършат всички дела. А тогава той вече няма да е министър, нито правителството ще е това.

 

 

 

Т.е. дай сега да нахраним публиката с бомбастика, пък после кой ще помни. Важното е да спасим правителството и безценния Бойко Борисов.

 

 

 

Все пак, надежда някаква се появи. Да има обещание, не като хич да няма.

 

 

 

Пък и то не е единствено. Другият “патриотичен” вицепремиер Валери Симеонов, пък обеща да се хвърли от Бургаския мост с релса вързана на врата. Това трябва да стане, ако ВАС потвърди отмяната на промените в ски-зоната в Банско.

 

 

 

По този въпрос хоризонтът е по-кратък – до няколко месеца. В момента всички жадно гледат към съда, с надежда да ни спаси от злополучния вицепремиер, а с него – и от Бойко Борисов.

 

Ако поне единият от двамата изпълни обещанието си, може да проблесне светлина в тунела на мутро-мафиотския режим, който в момента разорява България.

 

 

Всъщност, Каракачанов може да се е подсигурил и в друга посока – то парите от рушветите не ходят в партиите. Отиват в хората от тези партии. Партия, това е престъпна организация, чиято цел е да се добере до позиции, даващи и възможности за корупция. Т.е. министърът може и да е прав, че парите не са във ВМРО, а са в активистите на ВМРО. Нали това е смисълът от политиката…

 

 

 

Все пак обаче, ако стане ясно, че парите са у хората, това като съдържание е същото, и г-н Каракачанов ще има пълното морално основание да се гръмне на площада със законното си оръжие.

 

 

 

Ако му е останало капчица съвест, и ако обича България, нека го направи. Не толкова заради себе си, или дори заради рушветите. А за да ни спаси от Бойко. В миналото войводи и комити са загивали, за да спасят народа от някой душманин. Направи го, Краси! За теб песни ще се пеят като за Владо Черноземски! И паметници ще се вдигат!

 

 

Добри Божилов, Komentari.com

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024