Важно

Когато часът на Бунта удари, всички трябва да сме на улицата. Денят е 27.10. – започваме от домовете им

Когато часът на Бунта удари, всички трябва да сме на улицата. Денят е 27.10. – започваме от домовете им

 

протест-майки

 

 

Братя и сестри Българи, знаем че вие като хора няма да се доверите на някой, който ви призовава да го подкрепите на избори, но знаем, че като народ всички ние можем да си повярваме най – накрая и да се вдигнем на Бунт – Масов всенароден Бунт с който да сложим край на това робство в което вече 30 години ни гърчат партиите.

 

 

 

 

Само преди десет години в България бяхме с почти 1.5 милиона човека повече.

 

 

 

 

И тези 1.5 милиона човека бяха именно млади и трудоспособни българи, които днес можеха да са гръбнака на една мощна икономика, но алчността на една шепа олигарси и техните политически марионетки в парламента направиха така че всички тези хора да станат емигранти.

 

 

 

 

Преди десет години един секретар на МВР преди това Пожарникар в последствие и кмет на София дойде на власт, с обещанието, че вкара в затвора всички корумпирани политици на България, но всъщност същите тези корумпирани политици му станаха първи дружки и днес виждаме същият модел на управление и същите лица пак да ограбват България и не само да я ограбват, но и да я убиват психически и физически.

 

 

 

 

Днес имаме пенсионери и работещи бедни, които може и да не оцелеят тази зима, защото цените на стоките и услугите в България полетяха само за един месец с почти 30% нагоре, но за сметка на управляващите и партиите в парламента, доходите на хората в България не се увеличават през три месеца.

 

 

 

 

 

Имаме премиер и министър на финансите, които живеят с максимата, че когато вдигали заплатите в бюджетната сфера на държавните служители, частните фирми щели да ги последват в примера им и това щяло да допринесе за икономиката и доходите на хората в България, но всъщност истината е само една, единствена тези хора постоянно вдигат цените на всичко и когато народа им мълчи и си трае, ще дойде момент в който няма да може да си плаща дори сметките и данъците, защото тези самозабравили се невежи политици не разбират, че сега, но не и за в бъдеще основният и най – голям инвеститор в България всъщност са българите в чужбина.

 

 

 

 

 

Всеки един българин има близки в чужбина и на всеки един българин му е ясно, че нищо в тази държава няма да се промени, докато всеки си пише и споделя в интернет и Фейсбук, затова ви призоваваме да го направим един единствен път всички заедно за България и ако се получи сме сигурни, че нещата ще потръгнат много по-добре.

 

 

 

 

Нас, не ни е страх от Герб мафията и всичките партийни секти и ще излезем масово на 27.10 в 13:00 часа в 27 града на България не пред празните сгради, а пред домовете на политиците ни, които докараха тази катастрофа за България. Нас не ни е страх и няма да ви убеждаваме да ни последвате, защото за един всенароден бунт в България не са нужни много хора, но ако все пак искате да сте част от събитията и един ден да споделяте с щастливите си наследници в България, че сте бил част от събитията, то спокойно може да излезете редом до нас на улицата пред домовете на крадливите корумпирани политици, които за да има какво да крадат вдигат пак данъците на всичко в България, вдигат защото търпим, вдигат защото си мислят, че вече няма кой да им се опълчи и изхвърли завинаги от системата на обществен живот в България.

 

 

 

Бъди част от Бунта, дори само споделяйки датата и часа в мрежата, но не стой безучастен, защото само безучастието на едни безучастни хора дава шанс на такива като днешните ни политици да ограбват България. Ние вярваме в българите, ние вярваме във всеки един от вас прочел докрай всичко това и сме сигурни, че всички заедно вдигайки се в цяла България на всенароден бунт можем да променим много неща. И помнете, времето на безумни протести пред празни сгради и институции свърши, времето да застанем пред домовете им дойде…..

 

 

 

„ФОРМАЦИЯТА“

Важно

More in Важно

111111111

Какво е социално казино – Новата завладяваща тенденция в онлайн пространството

юни 17, 2023
vlizat-sila-novite-nakazaniia-214

Влизат в сила новите по-строги наказания за нарушителите на пътя, вижте ги

март 27, 2023
big_46ae490b9d254124ac2213dedacb6e3c_1_

Данните на БНБ бият тревога: Внимавайте с кредитите! Може да се наложи да платите двойни лихви

декември 30, 2022
кауфphpygfbhc_800x

„Кауфланд“ с важно съобщение, алармира за голяма измама

декември 11, 2022
ezgif-5-b96576f89f

Извънредно: Появи се ВИДЕО с 12-г. Александър от неделя сутрин, ето какво прави

ноември 13, 2022
poiavi-se-versiia-kade-mozhe-da-bade-187

Разпространяват грешна информация за Алексaндър от Перник!

ноември 12, 2022