Политика

Страната е в нова ситуация – бавно, но сигурно се развежда с ГЕРБ!

Страната е в нова ситуация – бавно, но сигурно се развежда с ГЕРБ!

kancho_stoicev_bgnes
Страната е в ново състояние. Протестите не са само за цена на едно нещо. Някои са хаотични. Едва ли някоя много сериозна сила стои зад тях. България бавно се развежда с ГЕРБ. Започна с избирането на Румен Радев. Колко време ще продължи-е въпрос на врачка. Това каза социологът Кънчо Стойчев по БТВ.

То се случва и сред симпатизантите на ГЕРБ. Няма проблем човек да е симпатизант на дадена партия, но да не подкрепя дадени политики. Има недоволство по редица въпроси, ние регистрираме. Чудото е следното-най-добре е да се изкара цялостен мандат. Добре би било, но представянето на предсрочни избори като трагедия, е смехотворно. Нормално е. Това правителство е там и заради лични интереси.

 

 

 

 

 

Да представяме Борисов като жертва на патриотите е неуместно. Патриотите няколко пъти спасяват това правителство. Ако не бяха те, това правителство щеше да е издухано.

 

 

 

 

 

 

Нашият премиер отлично владее техниката да се представя за жертва. В политическия арсенал тази техника я владее. Колкото до президента-изобщо не е беда, че той няма кой знае колко действия. Той трябва да говори. Това е отредила Конституцията. Ние сме парламентарна република. Критиката на президента следва да помага.  Проблемът на България е лошото управление.

 

 

 

 

 

Според Румяна Коларова е тревожно  това, което излъчва малката коалиция. Важно е и ни трябва време да преценим ясно е, че това правителство няма как да оцелее, ако не прави реформи. Но тези реформи няма да повишат популярността на това правителство.  Проблемът на президента е, че говори, а не действа.

 

Би ти ви

Политика

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024