Коментари

Караянчева: „Аз съм си просто Цвета от Кърджали“

Караянчева: „Аз съм си просто Цвета от Кърджали“

 

karaqncheva2

 

 

 

Е, на всички ни стана ясно!

Както имаше една мисъл: „Мацето от село може да измъкнеш, ама селото от мацето – не може.”.

 

 

 

 

 

Но пък ПП не прави дори бледи опити да прикрие селско-работническият си произход и възпитание. Явно спомняйки си младостта и очевадно забравяйки поста си, който по случайност заема, ПП покани Президента на България Румен Радев „на кафе”. Пак добре, че не го покани на мезе и ракия….

 

 

 

 

Държавният протокол започва да прилича на НЛО – всички са чували, ама никой не го е виждал в реалността. В протокола има разни видове визити – „на добра воля”, „официално посещение”, „неофициално посещение”, „молитвена закуска” и прочие, но „на кафе” е ново, иновативно нововъдение в етикета. Но пък ПП толкова си може.

 

 

 

 

Явно смята, че в Народното събрание няма никаква пречка по медиите да кани Президент на кафе, за да си говорят по сериозни държавни теми /е, доколкото й е във възможностите, разбира се/.

 

 

 

 

Освен недопустимото пренебрежение към протокола и етикета, традиционни за цървулите на управляващата шайка, ПП си позволява и да поставя условия за придружителите на Президента. Обвинявайки го директно, че слуша съветниците си и няма собствени мисли. Пак по медиите!

 

 

 

Явно ПП си представя как на задушевен разговор в Народното събрание на кафенце, Президентът ще се отпусне и ще си сподели с нея всички размисли за политиката, БСП, ГЕРБ и нея в частност! Без някой да му пречи, разчувстван от кафето и компанията на ПП, ще се разберат, ще плеснат с ръце и ще се прегърнат. Или поне ПП така си го представя във фантазията си.

 

 

 

 

Освен това, от интервюто разбираме, че Президентът не бил НЕЙНИЯТ президент. Тя искала неин си президент. И слава Богу, бих казала аз! Дори в най-зловещите си фантазии не мога да си представя да харесвам същите личности /или същества/ като ПП! Все пак душевните извращения трябва да имат някаква граница!
И най-накрая, ПП си каза честно: Ама аз съм си Цвета от Кърджали!

 

 

 

 

 

На всички ни стана ясно!

Елена Гунчева, Фейсбук

ПС: Мислех да я пожаля поне за това интервю, но слаба е волята човешка, не можах да устоя!

Коментари

More in Коментари

960x540

Няма един пример на руска ракета по украински плажуващи, или по мирни граждани на площад с децата си

юни 24, 2024
maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024