Коментари

Ал Йо с пяна на уста: Ние не трябва да сме държава-мост към Русия, а държава–крепост на НАТО и ЕС в региона

Ал Йо с пяна на уста: Ние не трябва да сме държава-мост към Русия, а държава–крепост на НАТО и ЕС в региона

alexandur-yordanov_1_

 

 

 

 

Вездесъщият русофоб и антикомунист Ал Йо с пореден пасквил в кафявия „Фактор“… Не му правим реклама, защото няма за какво, той е неспасяем случай… Просто публикуваме част от последните му терзания, за да се посмеем…

 

 

У нас стана практика да се бърка в кацата с европейските пари, но същевременно да се пълни гушата на Русия.

 

 

 

На тая „практика” е време да се сложи край. Защото тя превръща държавата ни в „парипровод”, който храни кремълската олигархия. България трябва много по-ясно да отстоява силна и възпираща мегаломанските планове на Руската федерация политика.

 

 

 

 

В това отношение не трябва да ни липсва национално самочувствие. Ние сме народът, който е сърбал „кашата” на коварната и агресивна руската политика през ХIХ и ХХ век. Този наш опит трябва да бъде споделен със съюзниците ни в НАТО и ЕС. Казано по друг начин, ние отлично познаваме номерата на руската политика – как тя се намесва във вътрешнополитическия ни живот, как провокира граждански безредици и терористични акции, какви пропагандни манифестации реализира, как подкупва продажни политици, как стимулира корупцията.

 

Изпитали сме на гърба си „моженето” на Русия

 

 

Знаем, че тя може да руши. Но по въпроса за градежа – никаква я няма. Затова и наш национален дълг е да бием тревога за нарастващата ѝ агресивна мощ в нашия регион. И да настояваме за адекватен европейски и натовски отпор.  

 

 
Нашите политици трябва да си избият от главата пагубната мисъл, че можем да бъдем „и тако и вако” – европейци с европейците и руснаци с руснаците, т.е. мост между Русия и НАТО, между Русия и Европа.

 

 

 

Ние не сме държава-мост, а трябва да бъдем държава –крепост на НАТО и ЕС в региона.

 

 

 

Нашите интереси не могат да влизат в противоречие с нашето евроатлантическо семейство. От тази позиция ние трябва да настояваме за разполагане у нас на съюзнически ракетни бази и за по-голямо военно натовско присъствие в Черно море.

 

 

 

 

Не трябва да изключваме и забраната за влизане на руски плавателни съдове в български пристанища. Защото сме абсолютно наясно, че политиката на Руската федерация днес е заплаха за българската национална сигурност. И ако някой днешен политик това не го разбира, то означава, че той не милее и не работи за България…..

 

ЦЕЛИЯТ ПАСКВИЛ ЧЕТЕТЕ ТУК….. АКО ИСКАТЕ:

 

https://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/lacheni-tsarvuli/zashto-proruski-marionetki-atakuvat-ministar-ekaterina-zaharieva

 

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024