ЗАБАВНО

Правят министерство на ремонтите, ще го оглави Лилито Павлова

Правят министерство на ремонтите, ще го оглави Лилито Павлова

 

ремонти1445347523_9_800x

 

 

Всички се чудят къде отива Лиляна Павлова от днес, след като и закриха и без това ненужното за България министерство на така нареченото европредседателство на България, през което за пореден път Герб и фирмите им, „усвоиха“ стотици милиони левове, за сметка на българският данъкоплатец.

 

 

 

Според самата нея, може би щяла да се върне в парламента, но това едва ли е истината…

 

 

 

Истината е, че Бойко Борисов е решил вече да затвори кръга и след като приближените им фирми направиха куп поразии, докато крадяха пари изпълнявайки обществени поръчки и вече всички гаранционни срокове изтекоха, трябвало да се направи министерство на ремонта.

 

 

 

 

 

Според всички в министерски съвет и Герб, най – подготвена за поста била именно Лиляна Павлова като бивш регионален министър по времето на който ударно се строяха пътища и магистрали, детски площадки и фитнеси на открито в селата с най – млади 60 годишни жители, както и стадиони в населени места с по 100 – 150 човека.

 

 

 

 

 

Тя и без това познавала всички в сектора, а приятелите и в Камарата на строителите в България, щели да правят по ниски оферти за ремонти, само като чуят името и.

 

 

 

 

Пък и парите за ремонтите нямало да идват само от държавният бюджет, този път щели да участват и общините, понеже Герб може и да са дали парите за проектите, но от Европа нямало пари да се поддържа всичко, което неблагодарните българи трошали умишлено.

 

 

 

Като пример е посочен ремонта на улица „Граф Игнатиев“ в София, където ограничителите покрай трамвайните релси вече се сменяли трети път, защото постоянно някой пиян софиянец ходил и умишлено ги рушал.

 

 

 

 

Според Бойко Борисов, само едно министерство на Ремонта, което ще се занимава с ремонта на ремонтите и новопостроените неща от Герб, ще бъде гарант за прозрачност и честност как се изразходват парите на българските данъкоплатци.

 

 

 

 

А Лиляна Павлова като доказан експерт и с опита си покрай европредседателството бързо ще направи нещата по европейски в България и милионите, които от Герб „усвояват“ няма да са пари хвърлени на вятъра, така както години наред го правеха БСП и ДПС докато управляваха България.

 

 

 

 

Дори един тунел на „Хемус“ не можаха да ремонтират като хората е коментирал още Бойко Борисов, но парите ги няма, защото така работят комунистите.

източник

ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023