Uncategorized

Тя отиде без бельо на сватба, но роклята й се смъкна пред вратата на ресторанта и… СНИМКА

Тя отиде без бельо на сватба, но роклята й се смъкна пред вратата на ресторанта и… СНИМКА

рокла1556564673_3

 

 

Разкази от практиката на Инга Яновска, майстор по дао, езотерик и цигун терапевтка, публикува издаваното в Рига, дамско списание „Лилит“.

 

 

 

Инга: “Всеки ден хората ми разказват за себе си и за живота си. И много истории са достойни да станат притчи – в тяхната очевидна простота има толкова много дълбок, скрит смисъл.

 

 

Първата история. „Тя даде свобода на хормоните си“

 

 

 

Виктория имаше всичко – хубав апартамент, позиция на финансов директор, истински приятелки и весели познати. И дори котка. Нямаше само съпруг.

 

 

 

Докато се занимаваше с кариера и пътешествия, тя и не не гореше особено от желание да се омъжва. И едва след като навърши четиридесет, внезапно я връхлетя с невероятна сила влечение по домашен уют и редовен секс.

 

 

 

Веднъж през август приятелка я покани на сватбата. Дните бяха горещи и Виктория облече дълга рокля, изработена от естествена коприна – такава свободна, летяща, с отворена гръб, която държеше само на завързана отзад на шията ѝ панделка.

 

 

 

Под такава рокля сутиен не се носи, а и гърдите ѝ още нямаха нужда от пуш ъп ефект.  Виктория надяна дантелени чорапи, повъртя се пред огледалото, за да огледа възхитителния си тоалет и без сутиен и бикини под него – да става каквото ще – се запъти на сватбата.

 

 

инга1556564673_4

 

Инга Яновска, майстор по дао, езотерик и цигун терапевтка

 

 

 

Беше закъсняла, изтича към вратата на ресторант „Юрмала“, а зад нея – младеж, също от гостите, които при вида на панделката й,  бе обзет от неудържимото изкушение да я дръпне. И го направи!

 

 

 

Ефирната хлъзгавата коприна се свлече за секунди на пода. Виктория се спря, обърна се към зашеметения преследвач и каза първото нещо, което дойде на ум: „Опозори ме – жени се!“

 

 

 

Младият мъж, който се беше изчервил като мак, се наведе към краката ѝ, да вдигне падналата рокля. И се изправи вече влюбен и готов за всичко.

 

 

 

Шест месеца по-късно те се ожениха и скоро тя роди. Младежът беше с 12 години по-млад от нея!

 

 

 

Моралът. Понякога трябва да давате свобода на хормоните си и да се доверявате на природата. Иска ви се да отидете на бал без бельо? Направете го! Най-важното е да носите сребърни обувки и чорапи с дантела. Нито един пресметлив ход няма да даде по-добри резултати, отколкото случайността, подкрепена от желание за любов и отдаденост.

 

jenata.blitz.bg

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023