ОБЩЕСТВО

„Циркове на всеки километър“ – плакатът, с който посрещнаха Бойко, но всички мълчат… СНИМКИ/ВИДЕО

„Циркове на всеки километър“ – плакатът, с който посрещнаха Бойко, но всички мълчат… СНИМКИ/ВИДЕО

 

цирковеImage_7461905_1126

 

 

„Циркове на всеки километър“ – това е написано с разноцветни букви на плакат, с който посрещат премиера Бойко Борисов. Частта, в която мъже са разпънали надписа, вече е изтрита от фейсбука на министър-председателя, но това не променя фактите.

Фактите:

На 17 май премиерът Бойко Борисов „инспектира магистралите“ в държавата. Той е в района на Търговище, където възторжени строители и цивилни лица го посрещат със скандиране „Бойко! Бойко!“. Част от тях са пременени в бели фанелки с отпечатан лик на Бойко. Има и „цивилни“ фенове. Премиерът е придружен от Владислав Горанов – министър на финансите.

 

 

С тях е Николай Ненков – бивш министър на регионалното развитие, понижен до зам.-министър, след катастрофата край Своге, отнела 20 български живота. След като стана ясно, че е имало множество доклади за лошото състояние на участък от пътя край Своге, включително и до Ненков, няма данни някой да му е потърсил наказателна отговорност.

 

 

 

 

Възторжените възгласи на посрещачите, чак притесняват премиера, който едновременно е на работа и в предизборна кампания като председател на щаба ГЕРБ+СДС. Сигурно за това им прави забележка: „Не се занимавайте с политика!“, след което се отдава на сладки мечтания.

 

 

 

В унисон с шефа зам.-министър Николай Ненков разяснява, че автомагистрала „Хемус“ ще бъде готова през 2020 г., явно пропускайки, че това е само след 180 дни.

 

 

 

В обичайния стил за пиар на Бойко е заснета дама над средна възраст, която ентусиазирано споделя, че са се виждали с премиера в Търново и там също много й е харесал. „Повече от Влади Горанов!“, отговаря жената на въпроса на Борисов.

 

 

 

Шпалирът от изпращачи е отрупан с плакати: „Бойко, обичаме те!“, „Само Бойко!“, „С Бойко напред!“ и … неочаквано – огромен надпис с разноцветни букви: „Циркове на всеки километър!“

 

 

циркове, бойко

 

 

 

Вчера – 8 дни след изборите на депутати в Европейския парламент, „инспекциите по магистралите“ на Бойко Борисов продължават с пълна сила в опит „да се приземи до хората“ и да изконсумира „победата“ от 26-ти май, при която управляващите с цялата мощ на партийна и държава машина успяха да вкарат в ЕП точно толкова депутати, колкото и опозиционната БСП. При това, с гласовете на под 10% от гласоподавателите. По-малко от всичките им чиновници!

 

 

Днес „приземяването“ най-вероятно ще продължи!

rns

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

8ab28cea1_pacov

Йото Пацов: Днешната журналистика и медии са по-несвободни от тези преди 1989 година

април 26, 2024
phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
Image_17742841_40_0

Здравният министър и Кунчев с извънредни решения заради коклюша, огласиха какви стъпки се предприемат

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
7bfd09d69f4f419a8bf9eee06bd000ed

Топим се с десет души на час, а до няколко години близо 30% от населението ще се пенсионира

април 26, 2024