Uncategorized

Д-р Енчев проговори за раздялата с Теди Велинова! Кой му завъртя главата…

Д-р Енчев проговори за раздялата с Теди Велинова! Кой му завъртя главата…

d-r-enchev-progovori-eto-zashto-e-reshil-da-bie-shuta-na-tedi-velinova-1

 

„Няма причина. Просто стигнахме до това решение заедно“, казва пред Уикенд д-р Енчев в отговор на въпроса каква е причината да се разделят с моделката Теди Велинова.

 
„Нещата не вървяха в последно време и решихме да се разделим, за да е всичко цивилизовано и да не се стига до някакви неприятни последици. Най-важно е децата да растат в здрава обстановка. Родителите им да се уважават и да имат нормални отношения“, допълва пластичният хирург.

 

 
Той категорично отрича, че трети човек е причина за раздялата. Определя като абсурдни и твърденията, че Теди Велинова не е присъствала на рождения ден на сина им. „Да, не присъстваше, защото беше в София, тъй като малката София все още не пътува никъде“, казва Енчев.

 

 

„Благодаря Ви, д-р Енчев“ – с тези невинни думи започва аферата на пластичния хирург д-р Ангел Енчев с негова млада пациентка, твърдят столични клюкари пред „Галерия“. Именно тя била причина за раздялата на Енчев със съпругата си манекенката Теди Велинова.

 

„След 8 години съвместно съжителство д-р Ангел Енчев и Теди Велинова взеха решение да продължат живота си поотделно. За момента двамата няма да коментират причините за избора си и молят за уважение към тяхното лично пространство и това на децата им“, гласи официалното съобщение на семейството.

 

 

Новината бе потвърдена от асистентка на д-р Енчев, но за всеобщо учудване – съпругата на хирурга нямаше представа за това. „Ха-ха! Така ли? Не знаех! От вас научавам“,  с насмешка коментира Велинова.

 

 

Въпреки привидното й спокойствие, още ден преди разгласяването на новината, Теди изтри цялата информация от Instagram-а си, а Фейсбук профилът й бе премахнат.

 

 

Според упорития слух, д-р Енчев въртял любов със своя млада пациентка със серия от пластични корекции.

 

 

 

Запознават се по време на консултация за ринопластика, като в последствие дамата се подложила и на други интервенции. Връзката им започнала като обикновен флирт, но Енчев се влюбил и отношенията им се задълбочили. Преди няколко месеца Велинова го хваща в крачка и се разразява огромен семеен скандал. Объркан и неуверен в чувствата си, пластичният хирург моли съпругата си за прошка.

 

 

Именно тогава й подарява и супер луксозния джип „Мерцедес“ G класа, оценен на 200 000 лева. Теди му прощава.

 

 

 

Решението за раздялата дошло от самия Енчев, който осъзнал, че е влюбен в любовницата си и иска да създаде семейство с нея. Тук е моментът да припомним, че подобно поведение не е прецедент за хирурга. Той вече има един брак зад гърба си с красивата Милена Пандова, на която изневери именно с Теди Велинова.

 

 

Малко след развода манекенката го дари с момченце – Филип, а преди две години двамата се сдобиха и с малката София.

 

 

През годините Велинова и д-р Енчев бяха смятани за едно от най-здравите семейства в светските среди. Въпреки това новината за раздялата им не шокира хайлайфа.

 

Хот арена

hotarena.net

Uncategorized

More in Uncategorized

186911bdab0037e138509c4c9329dc13

Проф. Рачев: До часове иде нов ад, наводнения и гръмотевични бури удрят отново България

май 22, 2024
big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023