ИНЦИДЕНТИ

Известен наш актьор пребил жестоко пенсионер, години наред бяга от закона!

Известен наш актьор пребил жестоко пенсионер, години наред бяга от закона!

 

c35a9e327f18159a032d8299cc41bbe1_big

 

 

 

Актьорът Емил Атанасов, който е носител на престижната награда „Аскеер“, е бил участник в груб побой в центъра на София!

 

 

 

През 2013 г. в спор за игра на шах в Градската градина пред Народния театър, актьорът е пребил жестоко възрастен мъж, който си извадил впоследствие медицинско свидетелство за нанесените травми, пише „Lupa.bg“.

 

 

 

„Баща ми беше целият в синини. Днес не е между живите, но аз съм твърдо решен да потърся правата си като негов наследник“, разказва Димитър, синът на жертвата.

 

 

 

Следствието се е точило цели 2 години, като е било прекратено заради множество процесуални нарушения на полицаите, но наследникът е успял да го върне на дневен ред отново и в началото на тази година завежда дело.

 

Съдът разпорежда издаването на изпълнителен лист за изплащането на наложената от него административна глоба за деянието в размер на 5 хиляди лева.

 

 

До момента обаче Атанасов се укрива и не е изплатил и стотинка от нея на сина на пребития, като освен това се укрива от него.

 

 

 

Докато трае следствието, актьорът се снима в сериалите „Кантора Митрани“, където играе ролята на адвокат Митрев, а после и в „Шменти капели“ на Влади Въргала.

 

 

 

 

Освен в киното, той се изявява в последните години и като политик от Българската социалдемократическа партия като заместник на нейния шеф Йордан Нихризов, показа проверка на изданието. Последно формацията имаше представителство в парламента по време на Синята коалиция. Атанасов бе и кандидат за кмет на район „Младост“ през 2016 г., а тази година „кацна“ под номер четвърти в листата на обединението на Веселин Марешки за европейските избори. По информация на осъдилия го, актьорът е длъжник и по други дела, освен по това за побоя.

 

 

Синът на потърпевшия разказва още, че Атанасов нито веднъж не се е обадил да попита в какво състояние е човекът след нанесения побой, въпреки че разполага с негови координати.

 

Блиц, Лупа, Факти БГ

 

/show.blitz.bg

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

phpau0aiz_559x345

Ученик удари учител в корема, не искал да носи униформа, а къси панталони

май 31, 2024
voda-sofiia-voda-pronikna-dvizhesht-se-742

Бурята в София: Вода проникна и заля пода на движещ се автобус / СНИМКИ

май 22, 2024
пловдивчанин

57-годишен пловдивчанин е в неизвестност от 6 месеца, апартаментите му са продадени

май 19, 2024
171588389594627

Стана ясно коя е жертвата след фаталния удар с Кирил Петков! Състоянието на съпругата на починалия е критично

май 16, 2024
171587144824916

Кирил Петков с първи думи след катастрофата: Моите огромни съболезнования на близките на починалия, аз не съм пострадал

май 16, 2024
kristiyan-tedi

Стана ясно кои са жертвите от кървавата баня с джип в Пловдив, шофьорът е син на служителка от КАТ / СНИМКИ

май 13, 2024