Здраве

Нова беда сполетя Нана. Тя разкри в ефир, че е разбрала преди два дни…

Нова беда сполетя Нана. Тя разкри в ефир, че е разбрала преди два дни…

нанааааbig_777

Тв водещата Нана си е счупила опашната кост при инцидент в Маями, но разбрала чак преди два дни за проблема.

 

За това призна самата тя в „На кафе” пред Гала.

 

„Купих ролери на сина ми, тъй като исках Джейсън да се научи да ги кара. Аз самата съм бивша кънкьорка, на 15 години бях шампионка. Показвам на детето как се кара, но в един момент детето се пребива много успешно, и аз викам: мама, ще те спасявам. И се втурна майката да спасява детето, но в следващия момент тези ролери се въртяха, аз скачах, не успях да взема завоя от бързината, и като се изтрясках, падам на гръб, на кръст. Цялото тяло ме боли, изкарах си въздуха.

 

Не разбрах изобщо, че имам счупена опашка. Преди два дни чак разбрах при ядрено-магнитен резонанс за проблема. Питам лекаря: Какво ще я правим сега тази счупена опашка? Той отговаря: Как какво, ще я изохкаш.

 

Ето още част от това, което тя сподели пред Гала:

 

„Наскоро в Лондон говорих с един изключителен човек. Той ми каза, че работи 7 дни в седмицата, за да може да осигури ежедневието си, и на мен стана изключително тъжно. Да работиш от понеделник до неделя. Защото това не е начинът, по който животът има смисъл да се живее. Кога играеш с деця, кога се смееш, кога просто си позволяваш да си губиш времето….

 

 

Сутринта говориха по Нова Тв колко грама алкохол са полезни седмично. Аз трябва да съм в изтрезителното, една чаша вино, ма, моля ви се хора, който ви дава една чаша вино…

 

 

Тази година почивката ми отново се превърна в страхотно приключение. На първата седмица ми изтръпна едната част на лицето, чувствах се, все едно съм с присадено половин лице. Оказа се, че е от климатика. После ме нахапаха насекоми, изядоха ме до смърт, три дни не спах. Върнахме се, мъжът ми го оперираха и ще е с патерици два месеца. Сега съм слугиня, чистачка. Един месец не трябва да стъпва на крака си….

 

 

 

 

Имам инициативи в кампанията за Деня на рака на гърдата, той е през октомври. Въпросът е кой прави нещо реално за пациента. Аз сега се боря Здравната каса да поема биопсията при жените за рак на гърдата. Тази биопсия е единствената, която може да покаже характеристиката на тумора и да се направи едно много комплексно и индивидуално лечение, а не веднага операция, химиотерапия.

 

 

Тази биопсия не се прави, защото ако се прави, трябва да се плати. Какво се прави в момента? Жената ляга на масата за операция, отварят я и тогава разбират какво да правят, което за мен е абсурдно, защото жената не знае дали ще се събуди с гърда, или без гърда. Разчитам на всички лекари, на здравната каса, да коментираме и да решим този въпрос…”

 

Нова тв

Здраве

More in Здраве

big_0d9522d70f971d85e9d97fdffa4c146efe3f5565

Задават се нови промени за прегледите при джипито и направленията към специалист

февруари 20, 2024
Image_16701514_40_0

Силвена Роу даде своята рецепта: Важно за здравето е да се ядат кисело зеле, чесън, куркума и черен кимион

декември 26, 2023
кунчев980x551_1622547296

Кунчев пак се появи: След грип А дойде и тип Б, слагайте маските пак!

декември 15, 2023
Image_16406194_40_0

Бивш министър разказа ужасяващ случай: Три месеца 85-годишна жена обикаля болници и никой лекар не вижда тумор

декември 4, 2023
кунчев-1

Кунчев: Тази година грипът не започва с лека хрема и кашлица, други са първите симптоми

ноември 27, 2023
лютеница-1

Проверка показа: Лютеницата, „Снежанката“ и „Руската“ са като справочник по химия

ноември 19, 2023