Политика

Щерката на Цветанов става шеф в САЩ за $120 000 на година, тати я уреди при…

Щерката на Цветанов става шеф в САЩ за $120 000 на година, тати я уреди при…

 

Гергана, най-голямата от трите дъщери на Цветан Цветанов, е напуснала благия пост на анализатор в Световната банка в Ню Йорк, за да почне работа при милионерите Павел и Румен Вълневи в Чикаго, пише Lupa.bg.

 

 

 

В социалните мрежи брюнетката сама разкри, че е прекратила кариерата си в Голямата ябълка след само 20 месеца работа за престижната институция. Причината за напускането със сигурност не само в месечната заплата, защото годишно служителите от нейния ранг получават по около 60 хиляди долара, което като за начало на кариерата е прилично възнаграждение.

 

 

 

Нейни приятели коментират, че покрай татко си Гергана се е уредила с още по-хубава работа в Щатите – главен мениджър при братята Павел и Румен Вълневи, които финансираха телевизия BiT, фалирала официално през май 2019-а.

 

 

 

Бившият втори в ГЕРБ, който бе изритан след грандиозния скандал „Апартаментгейт”, вече също е на работа при мултимилионерите, които са му дали офис точно в нюзрума на закритата телевизия в Студентски град на ул. „8-и декември” № 13, ет. 2.

 

 

 

Основният бизнес на братя Вълневи е в спедиторските услуги, като главният им офис е в Чикаго. Предположенията са, че Гергана Цветанова ще заеме мениджърски пост във фирмата им и затова ще се премести от Ню Йорк в третия по големина в САЩ след Ню Йорк и Лос Анджелис, където е и най-голямата българска диаспора. Коментарите във фейсбук са, че работната рокада е свързана и с двойно по-солидна заплата в рамките на 120 000 долара на година след платени данъци.

 

 

 

Близките на Гергана са убедени, че на умницата няма да ѝ е трудно да се справи с новите професионални предизвикателства, тъй като има отлична диплома от престижния университет „Бат“ в Югозападна Англия, където завърши бакалавър в специалността политика и международни отношения. Освен това Гери има магистратура по международни въпроси реномирания Колумбийски университет.

 

 

 

Откакто е зад граница, най-голямата от трите щерки на бившия втори в ГЕРБ се прибирала в България само по празници.

 

 

 

Въпреки че Гергана е най-голяма, средната дъщеря на Цв.Цв. – Василена, е едни гърди пред кака си по отношение на личния живот. Ученичката вече има сериозен приятел, с когото се залюбили покрай училището. Връзката ѝ с Ростислав не е тайна от семейството.

 

 

 

Междувременно самият Цветанов заяви: „Aз cъм eдин рeдoви члeн пoнe към нacтoящия мoмeнт, нe знaм дoкoгa щe бъдa тaкъв“. Тoвa каза той в интeрвю зa рaдиo „Дaрик“ .

Врeмeтo щe пoкaжe, тaкa oтгoвoри бившият лидeр нa пaрлaмeнтaрнaтa групa нa ГEРБ дaли oчaквa дa ce върнe в ръкoвoдcтвoтo нa пaртиятa или дa я нaпуcнe.

Нeкa дa ocтaвим дa имa въпрocитeлнa, зaгaтнa пoлитикът.

 

 

 

Цвeтaн Цвeтaнoв oтрeчe публичнo дa e нaпaдaл дирeктнo пo мeдиитe лидeрa нa ГEРБ и прeмиeр Бoйкo Бoриcoв.

 

 

 

Пaрлaмeнтaрнитe избoри щeли дa дaдaт oтгoвoр нa въпрoca кaквa e билa упрaвлявaщaтa пaртия c Цвeтaн Цвeтaнoв и кaквa e ceгa, прoгнoзирa бившият втoри в ГEРБ.

 

Лупа БГ, Дарик

Политика

More in Политика

РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024