Uncategorized

Алена с прогноза за 2020 г.: Можем да влагаме спечелените пари и да живеем от лихвите

Алена с прогноза за 2020 г.: Можем да влагаме спечелените пари и да живеем от лихвите

 

алена1577545396-640-alena1

 

 

Астроложката на властта Алена направи повече от невероятна прогноза за 2020 година. Според нея тя ще е белязана от много трудности, но и ще е „година на градежа“.

Каква 2020 година ни предстои? Кои ще са най-сериозните предизвикателства? За какво ще е най-благоприятна?

– Предстои ни година на трудности, изпитания, конфликти, разруха, но и на рутина, работа, спокойствие, градеж. Докато Юпитер през 2019 година водеше до войни, битови драми, агресия  и смърт  заради една изречена дума, Уран и без изречена дума ще руши всичко онова, което някой е решил да си присвои, да завладее без да му се полага, да завземе нечии дом, територия на друга държава, само защото цели власт над хората, а защо не и над цялото човечество. Разрухата от една страна води до осъзнаване, че алчността и обвързаността със старото блокира развитието на всеки човек. От друга, помага върху основите, ако са стабилни да започне нов градеж, морален и материален, който да води към върхове в следващите девет години, до новото мощно влияние на Уран и числото на годината – 4. Успехът е гарантиран, ако се отдадем на рутината и натрупания опит, ако разчитаме на знанията и интелекта си.  Провала е сигурен, ако решим да се настаним наготово в нечия чужда обител без оглед на средствата и за сметка на чуждото нещастие или провал.

Планетата е жив организъм, който попива нашите трепети, положителни или негативни. От нейното влияние и положение през годината зависи дали ще сме заредени с желание да творим, с оригиналност и интелект, или мнозина ще изберат да се скрият сред посредствената тълпа и да се превърнат в невидими заради личните си подсъзнателни страхове, без да осъзнават, че след време трудно ще възстановят загубените позиции. Помнете – една година е миг вдишване за Вселената, но за нас е изпитание, за което след 12 месеца получаваме награда и наказание. Характерни за годината са множество трудности във всяко отношение, които, често неочаквани, ни учат на постоянство, на умение да бъдем издръжливи и търпеливи. Този е пътят да постигнем целите си, да се развиваме, по-лек няма. Всичко ново през 2020 по-лесно ще намира своето място под Слънцето. Дори невъзможни идеи ще бъдат осъществявани и вместо с отрицание ще се възприемат като естествена част от живота.

 

Кои ще бъдат най-благоприятните за нови бизнес и инвестиции периоди идната година? Кои сектори ще бъдат най-успешни? Кога през 2020-та не е препоръчително да предприемаме сериозни бизнес начинания?

– Няма забрани. Не годината проваля което и да било бизнес начинание или инвестиция, а недобрият анализ, проучване, планиране. Мнозина започват бизнес дори без да имат представа дали планетите в тяхната рождена звездна карта им разрешават частен бизнес. Регистрират фирма на късмет, без предварителна астрологична прогноза кога е най-подходящата дата или името е печелившо, взимат кредити… и после какво друго освен крах и фалит да очакват. През 2020-а,  годината на Уран ще спечелят повече тези, които инвестират в технологии на бъдещето във всеки сектор на икономиката.

Сами викаме проблемите, кризата, фалита, когато предприемаме крачката към сериозен или малък бизнес,  подписваме договори,  сменяме работата си в периодите на ретрограден Меркурий, които са следните за 2020 година:

Меркурий е ретрограден в Риби в периода 17 февруари, 02.54 ч. – 10 март 2020 г., 05.49 ч.

Меркурий е ретрограден в Рак в периода 18 юни, 06.59 ч. – 12 юли 2020 г., 11.27 ч.

Меркурий е ретрограден в Скорпион в периода 14 октомври,  03.03 ч. – 3 ноември 2020 г., 19.50 ч.

 

Политическият календар на 2020 г. не включва редовни избори у нас. Спокойна ли ще бъде 2020-та в политически план? Ще се появят ли нови политически играчи – партия на Мая Манолова, Цветан Цветанов?

– Там, където има демокрация, а не диктатура, политиката винаги ще е изпълнена със сблъсъци, дори война. Нищо по-различно няма да е спрямо предходните години. Животът в България е подвластен на ежедневни трудности във вътрешен и международен план заради Уран, който ги засилва, и заради рождената дата на България – 27.10.679 година, като вибрация на годината, която ги удвоява. Безмерното политическо бърборене и противопоставяне на жадните за власт към управляващите твори неувереност и нежелание, дори отказ на народа ни да се съобразява със законите на държавата. Правителството е подвластно на трудна година за България, на трудна година в първата й половина за министър-председателя и година на трудно овладявани на емоции за президента. Ако разумът отстъпи, е възможно противопоставянето да избухне в крайни проявления. Премиерът и министрите да премълчават до последния момент за намеренията и плановете си,  за да избегнат злонамерените удари на родна почва, а и от други държави заради родни предатели битуващи  във всички нива в управлението на България, както и в Народното събрание.

Ако Мая Манолова реши да прави своя политическа формация, това ще е толкова неразумно, колкото и кметската й кандидатура за София. Кандидатура – предварително обречена, независимо кой какво й е внушавал или обещавал. През януари 2019 година казах, че г-жа Йорданка Фандъкова ще спечели четвърти кметски мандат. Пред януари 2019 година написах, че г-жа Манолова няма подкрепата на звездите, за да спечели кметския стол в София. До изборите още много пъти го повторих. Преди да си хвърли оставката като омбудсман и да изгори всички мостове зад себе си, без да е сигурна, че пред нея има нови, г-жа Манолова беше наясно с астрологичните предупреждения, че тръгва по път, който ще я отведе в нищото, но някой поласка нейното самолюбие и я накара да повярва, че е по-силна от заложеното й. Г-жа Манолова няма шанс нито лидерски качества, за да се превърне в значим фактор в българската политика. Нейната сила е в рушенето, а не в съзиданието, тъй че ще е грешка, ако създаде собствена политическа формация, но знам, че няма да е съгласна с астрологичният ми съвет. Всеки има право да греши. А София е галеник на Съдбата, че не си я избра за кмет, защото разрухата, която щеше да нанесе на столицата ни в годината на Уран щеше да е равна на земетресение от 9 степен или на изригването на угасналия вулкан Витоша, но със силата на Везувий, унищожил Помпей, Херкулан и Стабия.

Ако има разум, а Цветан Цветанов е умен човек, не би тръгнал по този път. Веднъж защото партия разроила се от от партията майка ГЕРБ никога не може да достигне до нивото на партията, от която е излязла. Това са фактите в България. Такива хора обществото ги възприема като ренегати. Някой да помни партията „Баста“ на земеделския министър  в първото правителство на Борисов.

Втори път, защото Цветан Цветанов отлично знае колко са важни датата и часът за създаването на партия. И тъй като аз против България не работя, от мен печеливша комбинация няма да получи, в Европа няма кой да му я даде.

Наивно е да се вярва, че партия на Цветан Цветанов би се радвала на успех, равностоен на ГЕРБ. Вярно, предателите в структурите по места и в Народното събрание не са малко, но не стигат, за да пратят ГЕРБ в историята. Дори не говоря за харизмата на Борисов, заради която и мразещите го обичат.

 

Ще ни изненада ли Годината на плъха с природни катаклизми или изблици на насилие? Предстоят ли неочаквани изпитания – нова икономическа криза, атентати, бежанска вълна откъм Сирия  през Турция например?

– Годината на Металния плъх ни налага своите изисквания, които имат допирни точки с тези, наложени ни от Земния глиган – непоносимост към меркантилността, наказания за непочтените действия и помисли, подкрепа за честните, дейни и идейни хора.

В годината на Плъха всички, които са предприемчиви и практични, изискват от своите подчинени да са дейни и целеустремени, да дават всичко от себе си при изпълнение на поставените задачи. Плъхът умее да дарява щедро, но само тези, които са го заслужили. В комбинация с годината на Уран може да даде много, но и да отнеме много според заслугите на всеки един от нас.

Във финансово отношение можем да постигнем стабилност заради пестеливостта на Плъха, който никога не се жали от недоимък, защото е готов да пожертва и личните си интереси, и хобито си дори, но да спастри за черни дни. Допълнителна работа не бива да отказваме. Можем да влагаме спечелените пари и да живеем от лихвите или приходите от успешни инвестиции, но всичко, което предприемаме, да е с мярка и без надскачане на собствените възможности. Нека не забравяме, че Металният плъх не обича да рискува и затова не подкрепя авантюристите и любителите на хазарта.

Природните катаклизми, дори земетресения обичайно са следствие от човешки действия. Земята е жив организъм и се противопоставя на всичко, което творим с наводнения, земетресения и суша. Да припомня, че до 2025 г. Нептун е в Риби, тъй че наводненията по цялата планета няма да са изключение, а правило.

Атентати и да има не могат да бъдат предвидени чрез астрологично изчисление, а за бежанската вълна съм на мнение, че е дошло време да се обърне. Войната в Сирия е към края си, тъй че бежанците постепенно ще започнат да се връщат по родните си места, въпреки че няма да е  бърз процес.

 

 

Цялото интервю вижте тук:

marica.bg

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023