Коментари

ПСИХОЛОГ И ПСИХИАТЪР НАУЧНО ЗА ДЕЙСТВИЯТА И ДУМИТЕ НА БОКО СЛЕД ИНТЕРВЮТО НА ПРЕЗИДЕНТА

ПСИХОЛОГ И ПСИХИАТЪР НАУЧНО ЗА ДЕЙСТВИЯТА И ДУМИТЕ НА БОКО СЛЕД ИНТЕРВЮТО НА ПРЕЗИДЕНТА

 

PREZ1

 

 

След реакцията на премиера към интервюто на президента, публикуваме два коментара – на Психолог и на Психиатър, тъй като считаме, че може да са полезни за изясняване на актуалната ситуация:

Психолог:

За да се обяснят действията и думите на БОКО и за да се стигне до вярното заключение, а то е, че никак НЕ МУ Е ЛЕСНО, следва да се подходи научно. А за да се подходи научно трябва да се знае какво става в НЕГОВАТА ТИКВА, пардон глава.

 

 

И така, в БОКОВАТА глава се води борба, жестока борба между НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ И МАФИОТСКИЯ МУ МОРАЛ от една страна и от друга БОЛЕЗНЕНИЯТ МУ СТРЕМЕЖ да се превърне в МОРАЛЕН ДЪРЖАВНИК. Това е убийствен АНТАГОНИЗЪМ, който измъчва индивида, защото НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ е безсилен да преодолее МАФИОТСКИЯ МОРАЛ и както се казва в литературата имаме изграден ТРАГИЧЕН ГЕРОЙ.

 

 

 

За да ПРИКРИЕ тази безпомощност БОКО е избрал най-краткия път – привличане на обкръжение със следните характеристики: ЗАДОВОЛИТЕЛНО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО, ОТСЪСТВИЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И СИЛНО ИЗРАЗЕНИ СЛАГАЧЕСКИ НАКЛОННОСТИ.

Образно казано малки циркови кученца, стоящи пред дресьора на треперещи задни краченца, влажен поглед и изплезени мокри езичета. Облизвайки го по ТИКВАТА те остават слуз, която премрежва погледа на БОКО, оставяйки го ИЗВЪН РЕАЛНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ.

 

 

 

С течение на времето тази изолация се превръща в САМОВНУШЕНИЕ за РЕАЛИЗИРАН СТРЕМЕЖ. Всяко изтриване на лигавия слой довежда индивида до нервна криза и съответно до извеждане на показ на думи и действия, разкриващи ИСТИНСКАТА МУ СЪЩНОСТ.

 

 

 

Психиатър:

Напълно споделям описанието на колегата Психолог.

Чисто психиатрически, БОКО винаги е бил, и днес все така е в широката група на психопатиите. Боко е психопат, и съвсем нормално с напреднаване на възрастта и непремерения за неговия мозък стрес, психопатните МУ характеристи се обострят.

 

 

 

Социално класифициран, Боко е психопат с ярко изразен криминален профил. След изкарването му „на светло“ към престъпно-одиозния му облик се прибавя мегаломания за политическа значимост, днес изглеждаща комично. Положението е лошо и не виждам некакви перспективи за спонтанно подобрение, болестните фактори не изчезват.

Боко не е в пенсия, не рита само топка в Бистрица, не гледа само мачове … По ирония /бъзик/ на съдбата върху главата му е струпана държавно управленска мисия. Ще става все по-зле!

 

 

 

За сведения на публиката, като цяло психопатите са ВМЕНЯЕМИ и няма никакви правни механизми да се иска нещо като „импийчмънт“ по здравословни причини.

Ролята на хората /обществото/ е психопатите в една популация да не стигат до каквито и да са управленски постове, камо ли Премиер. Обществото българско, меко казано, не се оказа на тази висота и сега тегли.

 

 

 

Най-грозните сцени тепърва предстоят. Не се съмнявайте, че лицето психопат Бойко Борисов ще е способен на крайни действия за да не падне от сцената. 2013 и мекото МУ оттегляне след няколко павета, няма да се повтори.

Afera.bg

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024