Политика

Борисов в Троян: По един милион са давали за снимки как спинкам

Борисов в Троян: По един милион са давали за снимки как спинкам

 

big_105593969_2796924723868913_6696167559716731728_o

 

 

Един милион са дали за снимката, на която премиерът спи. Това съобщи Борисов при посешението си в текстилен завод в Троян, предаде „Епицентър“.

 

 

„Ако си познаеш някъде завивката или чаршафите, да знаеш, че е твоята, и аз вече не знам как спя и къде ме снимат“, пошегува се премиерът със собственика на фабриката, докато обикаляше халетата, снимаше се с възторжени шивачки и приемаше подаръците им – за внуците, за дъщерята и за кучето.

 

И съобщи: „Давали са по 1 млн. лв. за снимки как спя“.

 

 

 

Интересното е, че тази новина, ако е вярна, тръгна от вестник „Галерия“, но няма никакви доказателства..

 

А и самият Борисов я съобщи без грам съмнения и без да каже откъде идва. 

 

Освен това информацията си противоречи напълно, тъй като се твърди, че службите още не знаели кой е фотографът, но в същото време било известно, че е получил 1 млн. лв…от Цветан Цветанов или Васил Божков.

 

Очевидно става дума за част от кризисния пиар на самия Борисов.

 

 

При посещението си в Троян премиерът  бе поканен за почетен гост във водеща фирма за текстил в Троян. Компанията е една от най-големите в производството на домашен текстил в страната и водеща в Европа.

 

 

Премиерът благодари лично на шивачките в цеха, че по време на кризата са произвели 65 хиляди маски на ден и не са почивали, за да може държавата да се справи с епидемията.

 

 

 

Кметът на Троян похвали собственика на фирмата, че в най-тежките моменти на кризата са внесени всички данъци, освен това са направили много дарения за болниците.

 

 

 

„Ако ние на жълтите павета правим глупости, вие тук си се разбирате“, заключи премиерът и отново отчете добрата им работа. Той се снима с всички шивачки, които го помолиха.

 

 

 

На финал Борисов се пошегува с кметицата на Троян, че ако има някакви есемеси с него да ги трие, че става страшно. „Трий, че виж какво става. Да не лъснеш с някой есемес“,каза премиерът.
Борисов получи подаръци за внуците – малки възглавнички, както и за кучето – едно огромно легло. Подарък имаше и за дъщеря му. „Ако си познаеш някъде завивката или чаршафите, да знаеш, че е твоята, и аз вече не знам как спя и къде ме снимат“, пошегува се премиерът и съобщи, че давали по 1 млн. лв. за снимки как спи.

 

 

 

Подаръци имаше и за министрите, които придружават премиера, но без армаган остана зам.-министър Николай Нанков.

Собственикът на фабриката поиска връзка с Околовръстното на София, защото се минава през циганската махала и е страшно, а Борисов заяви, че се прави.

 

 

 

„Дойдох, за да кажа едно голямо благодаря за маските – по 65 000 на ден“. С тези думи министър-председателят Бойко Борисов се обърна към ръководството и работниците на предприятието “Калинел” ЕООД в Троян. В най-тежкия период на кризата, породена от коронавируса, фирмата активно произвеждаше маски и направи дарение, с което съвместно с общината подпомогна преоборудването на двете болници в региона. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

 

 

 

 

Собственикът на предприятието Марин Радевски изтъкна, че в завода работят над 1600 човека, а сред служителите има работници и от Киргизстан и Виетнам. По думите му в региона безработица на практика няма. Кметът на Троян Донка Михайлова отбеляза, че на територията на общината се оформя бизнес зона от малки и микро предприятия, а опасенията й за сериозен спад на инвестиционния интерес заради кризата от COVID-19 не са се оправдали.

 

 

 

„Гледайте какъв голям завод, какъв хубав град“, каза още премиерът Борисов, докато разглеждаше най-голямото индустриално предприятие в област Ловеч, което е и най-големият работодател в региона.

 

 

 

Фирмата е водеща в производството на домашен текстил в Европа и е една от най-големите компании в страната. Специализирана е в производството на декоративни възглавници, възглавници за спане, завивки, протектори и калъфи за матраци. Клиенти на предприятието са водещи световни търговски вериги.

 

 

 

 

Премиерът Борисов разгледа производствените площи и даде висока оценка на новото и модерно оборудване. А от ръководството на предприятието изтъкнаха, че за 10 години оборотът им е нараснал почти 3 пъти.

 

 

 

Основната фабрика и администрацията на фирмата се намират в Троян, но предприятието разполага с производствени центрове в Червен Бряг и във Враня, Сърбия.

Политика

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024