Коментари

Загуба на време! Отказвам да бъда използван за статистиката „болни/заразени“ с COVID-19 (ВИДЕО)

Загуба на време! Отказвам да бъда използван за статистиката „болни/заразени“ с COVID-19 (ВИДЕО)

 

Загуба на време (ВИДЕО)

Миналата седмица ми беше направен тест, след като съм присъствал на мероприятие, където двама души са дали положителни резултати за COVID-19. Съобщава ми се по телефона (от инспектор на РЗИ), че съм с положителен резултат… С оглед на това, че нямам никакви оплаквания и симптоми, в петък си направих тест – в частна лаборатория, резултатите станаха готови днес и съм – ОТРИЦАТЕЛЕН! Сега, никой не може да ми върне загубените дни, в които съм стоял като затворник вкъщи… Отказвам обаче да бъда използван като част от статистиката „болни/заразени с COVID-19“ и някой да получава облаги от страха на хората!

 

Здравейте, приятели! Ден 8 от Одисеята с COVID-19 в дома ми.
Днес няма да има физически упражнения по простата причина, че резултатите ми от частната лаборатория са готови.

Малко предистория:

Миналата седмица ми беше направен тест, след като съм присъствал на мероприятие, където двама души са дали положителни резултати за COVID-19.
Съобщава ми се по телефона (от инспектор на РЗИ), че съм с положителен резултат и че до 2 дни от РЗИ ще дойдат да ми направят тест, който да потвърди първия.

 

 

От РЗИ, никога не дойдоха да ми направят втори тест!
За сметка на това дойдоха да ми връчат предписания за 14-дневна домашна изолация, а от 6-то РПУ ме провериха дали спазвам изолацията.
С оглед на това, че нямам никакви оплаквания и симптоми, в петък си направих тест – в частна лаборатория, резултатите станаха готови днес и съм – ОТРИЦАТЕЛЕН!

Сега, никой не може да ми върне загубените дни, в които съм стоял като затворник вкъщи, никой не може да възстанови нервите на семейството ми, на близките ми и на приятелите ми, които се притесняваха денонощно и никой не може да ми каже дали домашната ми изолация ще бъде премахната…

 

Отказвам обаче да бъда използван като част от статистиката „болни/заразени с COVID-19“ и някой да получава облаги от страха на хората!

Ако все още са останали свободни и независими медии в държавата – моля за вашата трибуна!

Моля за помощ и от юристи за съвети какви правни и съдебни ходове можем да предприемем.
От вас, приятели, моля да споделите този клип, за да достигне до все повече хора, защото не всичко е така както ни бива представяно!

 


Благодаря Ви и се пазете!

Автор: Николай Николов, ФБ

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024