Коментари

Николай Марков: Не може да продължим без незабавен съд и без падане на глави

Николай Марков: Не може да продължим без незабавен съд и без падане на глави

markov_112
Европейската комисия и партията ЕНП компрометираха демокрацията и върховенството на закона с подкрепата си към дългогодишно мафиотско управление, в лицето на един болен човек. И като заговори самият той за компетентност, нека си припомним, че ББ е калинка в системата за държавно управление.

Напълно са разбираеми вече продължаващите разговори между агент Буда и агент Гоце, който пък подписа с лекота указа за противозаконното назначаване на бандит на поста главен секретар на МВР. С всички видове благодарности и ангажименти след това. Последиците ги виждате сами! Това написа експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

 

 

 

Вижте какво още пише той:

 

 

Системата за национална сигурност беше заразена с вирус, пуснат от ръката на самия тогавашен президент и за следващите дълги години държавата се разболя от вирусна и бактериална инфекция с редица фатални последствия. До днес.Това е кратката история на заболяването. Минаха, обаче, дълги години на беззаконие и грабеж, през които много криминални лица станаха изключително богати и съответно – влиятелни. Най-безкруполните от тях не са в публичното пространство и от там идват много невидими проблеми. Трудно решими от лица с обикновени психики.

 

 

 

ББ е полуграмотен и некомпетентен човек. Заобиколен е от напълно измислени лица, повечето от тях калинки с водач калинчо. Допотопни, архаични и примитивни същества, посветени да задоволяват най-низките страсти на един болен човек с тежки психически, емоционални и престъпни зависимости. Класически аутсайдер.

 

 

 

 

ЕС се издъни с политиките си в България! Постави на тежко изпитание целия български народ. В тази игра на смърт загинаха милиони невинни души, погубени от невежество и некомпетентност – професионална и политическа. Цинизъм, който увлече всички политически субекти в България и ги компрометира като част от този престъпен сценарий. Днес сме пред поредна национална катастрофа! И в безпътица.

 

 

 

Не може да продължим на здраво без незабавен съд и без падане на глави. Много глави, на основни играчи и техните съучастници. Само така се побеждава мафия! Здраво общество се прави само с върховенство на закона и нищо друго. Затова призовавам за здрав разум…

 

Съд, незабавен съд!

 

Николай Марков
Фрог нюз, фейсбук

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024