Коментари

Чао, Ангелкова и Борисов, чао, бетон, ние отиваме в Гърция

Чао, Ангелкова и Борисов, чао, бетон, ние отиваме в Гърция

betonomorie
Километрична опашка на Кулата. Хиляди българи чакат часове наред. Човек се чуди: какво кара млади и стари да се нареждат в колоната, незнайно за колко време. Не ги плашат горещините, без осигурена вода и медицински пункт наблизо.

Българските власти злорадстват: Измислиха гърците ограничения, нови формуляри, затвориха пунктовете (без Промахон) и мълчите. Упрекът е към българите. Рече го премиерът преди дни. Ангелкова повтаря ли повтаря, че се е погрижила за всичко и всичко е ОК.

Управниците или не схващат или имат нужда от медицинска помощ.

 

 

 

Много българи не желаят да почиват на българското „бетономорие“ и „говноморие“. Дори сега, когато плажовете са полупусти, а хотелите полупразни и може да се избира – пак не желаят. Дори мърморят: Да фалират дано! Което не е готино, защото хиляди българи дават всичко от себе си в този сектор и в 10-те процента от БВП. Но мутризирането на немалка част от туризма отблъсква с такава сила, че чакането на километрични опашки към Гърция се възприема като симпатично преживяване.

 

 

 

Последният случай с лъжите и шмекериите около „укрепващата стена“ на Шофьорския плаж край Алепу е поредният унищожител на желание да се почива на нашето море. Заграденият полуостров на Доган, с въоръжена охрана и изсипани в него неясни милиони дали привлича хората?

 

 

 

Корупцията, включително и в туризма, привлича единствено мазохисти, авантюристи и професионални изследователи. Недовършените и изоставени хотели и сгради навеждат на единствената мисъл, че там са хвърлени крадени пари.

 

 

 

Кои левчета, изкарани с пот на челото, денонощни усилия и много умения могат да се прежалят толкова лесно? А лошите пътища и недовършени или зле довършени магистрали?

 

 

 

Това отблъсква. Не толкова лошото обслужване, цените и съсипаната природа. Влияе и това, но не е решаващо. Бетонът, бетонираните глави и бетонираната корупция, която никой не понечва да разбие са истинската причина. Не го ли разбраха? А защо не им го кажем така, че да го разберат веднъж завинаги?

 

 

https://frognews.bg/

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024