Коментари

Задава се служебно-експертен кабинет „Билла“

Задава се служебно-експертен кабинет „Билла“

 

BILLA1

 

 

 

Красимир Каракачанов ще надвие Борисов на прескочи магаре и ще бъде новият премиер. Кабинетът му, който ще се нарича условно „Билла“, по името на любимия магазин на новия министър-председател, ще бъде широко компромисен.

 

 

 

 

Но той ще бъде обявен и за експертен, макар че у нас никога във властта не са поставяни хора в зависимост от специалността им.

 

 

 

„Билла“ очевидно ще е плод и на интимните разговори на президента Радев и Каракачанов на дългите тягостни вечери по време на стрелбите в Шабла и други учения. Не случайно именно ВМРО предложи по-широки правомощия на президента.

 

 

 

 

Победата на протестите у нас се случи още миналия ноември, в който Борисов слезе от самолета, за да чака прием при Тръмп. Лидерът на ГЕРБ се огледа наляво, огледа се надясно, но не видя никакво американско официално лице на пистата. В същото време единственият американски посрещач бе неизвестен стюард, който услужливо грабна куфарчето на облечения по дънки и без вратовръзка македоно-одринец номер 1. На следващия ден виден наш политолог заподозря съвсем основателно, че САЩ посрещат Борисов като премиер без посрещачи, но може да изпратят Каракачанов като министър-председател.

 

 

 

 

Не случайно президентът изведнъж гръмко и безсмислено се скара с БСП. Очертава се Радев, който е стратегически партньор на САЩ, да бъде по-близък с Цветанов, отколкото с Корнелия. Цецо ще стане поне вицепремиер, тъй като е републиканец, макар че по идейни убеждения винаги е бил неолиберал и клони повече към Хилъри.

 

 

 

В кабинета „Билла“ ще има от всички партии по малко, но тандемът Радев-Каракачанов няма да си поплюва с Борисов и компания. Трудни времена идват и за ДПС, тъй като България става фронтова държава срещу Русия и няма място етнически партии да си разиграват коня. Доказателство за това е разваленият рахатлък на Доган на Росенец от някакви си плажуващи и къпещи се. И то – пред слисания поглед зад оградата на почетния председател на Движението.

 

 

 

На последната сгледа на Борисов с посланичката Мустафа, той сияеше, а тя се скри отстрани на делегацията на „Локхийд-Мартин“. Срещу нея обаче седеше Каракачанов, който явно заминава на нещо като някогашното АОНСУ в САЩ до 10 октомври.

 

 

 

И, хайде стига с този Васил Божков. Ако някой си мисли, че той язди камили из пустините на Дубай, значи е пълен кретен. Черепа най-вероятно бе изведен от ЦРУ като защитен свидетел от България и сигурно се наслаждава някъде на кроталите в Аризона, въпреки че се снима зад небостъргачите в Абу-Даби. И една новина от последните секунди. Разкрита е самоличността на прекрасната дама, която снима Борисов в спалнята му. Името й е Мата Хари.

 

 

 

 

Какво остава за протестиращите? Да чакат оставка до 10-ти, когато новият премиер ще се върне от САЩ. Това ще бъде голямата победа на Четвъртото велико народно въстание.

 

 

Цанко Цанев

Афера

Коментари

More in Коментари

1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024
1249613

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

май 17, 2024