ИНЦИДЕНТИ

Покъртителна драма с малкия Стоянчо от Дебелт, който възкръснал на погребението си

Покъртителна драма с малкия Стоянчо от Дебелт, който възкръснал на погребението си

160786503497975

 

 

 

Малкият Стоянчо от Дебелт, за когото семейството му твърди, че е възкръснал на собственото си погребение, а след това отново починал, е бил мъртъв от два дни, категорични са лекари, запознати със случая.

 

 

 

Те са убедени, че послесмъртни импулси са заблудили близките му, които днес бяха убедени, че детето им е дало признаци на живот минути пред да бъде положено в гроба.

 

 

 

 

По-рано бе съобщено за удивителна история: дете от средецкото село Дебелт възкръснало на собственото си погребениe. Поне това твърдят родителите му Мира Маринова и Димо Кошничаров.

 

160786241865794

 

Репортер на Флагман.бг разговаря с тях в жилището им в Дебелт, където са те в момента. Двамата все още не могат да осъзнаят какво се е случило. Тялото на момченцето е в ковчега и никой не знае дали то още е живо, или действително е починало.

 

 

 

Днес те решили да го погребат. Рано сутринта майката Мира се изненадала, защото видяла, че памперсът му е пълен с урина, а вечерта, след като го взели от отделението по патоанатомия го преоблякла.

 

 

 

Семейството организирало скромна траурна процесия, стигнали до гробището, където изкопът вече бил подготвен.

 

 

Минути преди да положат тялото те твърдят, че детето започнало да мърда в ковчега. Близките се шокирали! Няколко човека се кълнат, че са го видели да мърда. „Просто се размърда в ковчега. Всички го видяха, не беше  просто мръдване, а здраво поместване”, обясняват от семейството.

 

 

 

Родителите веднага се обадили на телефон 112, след което върнали ковчега с детето в дома им.

 

Още вчера обаче е направен преглед, който е потвърдил, че причина за смъртта е кардиологичен проблем на детето, след това тялото е предадено на семейството.

 

 

 

Заради рязката смяна на температури в последните 24 часа – от студено на много топло и отново на студено, тялото тази сутрин е започнало да изпуска въздух, което е объркало родата.

 

 

 

 

По информация на Флагман.бг минути, след като са получили сигнал лекари са извършили повторен преглед на детето, установено е, че няма сърдечна дейност. Обяснили са на семейството, но явно заради шока, близките му така и не са разбрали каква е ситуацията.

 

 

 

 

Най-убедена, че Стоянчо е жив била баба му, която била до ковчега, когато тялото помръднало. Тя извикала силно, след това още няколко от близките му погледнали и видели, че тялото мърда.

 

 

 

Семейството в момента решава дали ще положи днес Стоянчо в гроба или ще изчака и утрешния ден, тъй като още вярват, че може да е жив, независимо, че няма сърдечна дейност.

 

 

flagman.bg

 

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

171588389594627

Стана ясно коя е жертвата след фаталния удар с Кирил Петков! Състоянието на съпругата на починалия е критично

май 16, 2024
171587144824916

Кирил Петков с първи думи след катастрофата: Моите огромни съболезнования на близките на починалия, аз не съм пострадал

май 16, 2024
kristiyan-tedi

Стана ясно кои са жертвите от кървавата баня с джип в Пловдив, шофьорът е син на служителка от КАТ / СНИМКИ

май 13, 2024
катастрофа

Няма край: Ад с много ранени на пътя за „Маказа“, дете е с опасност за живота

май 12, 2024
169323482957890

Позорно: Кандидат депутат бяга от полицията в София, отказал тест за дрога, пуснаха го заради имунитет

май 10, 2024
драма

Страшна драма в Бургас: Самотна майка увисна на една ръка от балкона, ужасът е бил… СНИМКИ

май 9, 2024