Политика

Ангелов: Няма какво да си кажем с Мангъров и Чорбанов, те не държат високо науката в ръцете си

Ангелов: Няма какво да си кажем с Мангъров и Чорбанов, те не държат високо науката в ръцете си

unnamed

 

 

Предизборната кампания започна, а сред активните й представители този път логично преобладават медиците. Настоящият здравен министър и кандидат за депутат обаче даде да се разбере, че не би участвал в пряк дебат с конкурентите си…

 

 

„С удоволствие бих се изправил в дебат с хора, които държат високо науката в ръцете, които са приели медицината в сърцето и са готови да спорят с медицински термини. С тези, които са загубили отдавна битката си с науката и тя ги е победила, доказано във времето, считам, че няма какво да си кажем“.

 

 

 

Това заяви здравният министър Костадин Ангелов относно възможността да излезе на дебат с доц. Атанас Мангъров и проф. Андрей Чорбанов като водачи на партийни листи във Велико Търново и Варна.

 

 

„Искам всички граждани да не се страхуват и да отидат да гласуват на 4 април. Ние имаме ангажимента да направим тези избори безопасни. Ще го постигнем с разум, с изключително силна мотивация да дадем всичко от себе си, за да могат хората да гласуват спокойно“, заяви във Велико Търново водачът на листата на ГЕРБ.

 

 

 

 

„Има много допуснати грешки, но има и много направени неща. Няма човек който да работи и да не греши, мъдростта е в старите хора, ще си говорим с тях. Ще почерпим от тая мъдрост и ще се опитаме да я предадем на младите. Ще се опитаме да чуем онова, което те искат, и да поправим това, което сме сгрешили“, каза проф. Ангелов.

 

 

 

„Изходът към настоящия момент е един единствен и това е ваксината. Ваксината е онази преграда, която стои между хората и между епидемията“, каза проф.Ангелов.

 

 

„Няма да позволя, която и да е фирма производител, колкото и мощна да е тя, дори и за секунда да си помисли, че може да пренебрегва българските интереси“, закани се министърът.

 

 

 

ОТ ФОРУМИТЕ:

 

Позьор.Лъха героизъм и матросовска саможертва от това изказване. Лично аз съм висшист.Което обаче,никога в трънливият ми български животец,не ми е пречело,да си кажа не нещо,а много неща,с люде без образование,сходно на моето.Винаги е било полезно за мен,да науча друго мнение и гледна точка,независимо от „науката“,призната за официална.Не съм убеден,че Лидерът на Партията,към чиито върхове се е устремил уважаемият професор,е издълбоко „на ти“с науките,каквито и да са те,извън размотаването на шланга.

 

Факти БГ

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024