Коментари

Методи Лалов, ДБ: Прокуратурата, МВР и ДАНС трябваше да са се задействали за думите на Илчовски

Методи Лалов, ДБ: Прокуратурата, МВР и ДАНС трябваше да са се задействали за думите на Илчовски

metodi_lalov
Бойко Борисов никога повече няма да управлява. Едно от доказателствата за това е и че все повече хора проговарят публично за административния или престъпен натиск, на който са били подложени от това управление.

Разбира се, не трябва да подхождаме лековерно към разказаното. Трябва да накараме държавните институции да изяснят достоверността на всяко обвинение, което ще бъде изключително трудно като се има предвид, че Борисов напълни институциите с некадърници и престъпници, за да си осигури наказателна неприкосновеност.

 

Дори малка част разказаното вчера пред парламента от Светослав Илчовски да е вярно прокуратурата, МВР и ДАНС трябваше вече да се задействали и да му осигурят защита. И трябваше да започнат разследване срещу Бойко Борисов, Петя Аврамова и всички останали замесени лица.
Борисов никога повече няма да управлява лично. За да изкореним обаче престъпния модел на функциониране на държавата, установен от него, ю трябва да извършим така необходимите реформи в съдебната система, в правоохранителните органи и в държавните институции.
P.S. С нетърпение очаквам днешния брифинг на Борисов във връзка с вчерашните обвинения в изнудване. Също и пресконференцията на Иван Гешев.
Идват избори.

 

Методи Лалов, ДБ, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024