Коментари

Николай Марков: Има само един правилен подход – съд, затвор, конфискации

Николай Марков: Има само един правилен подход – съд, затвор, конфискации

 

2111006705

 

 

Ще бъде ли извършена реална ревизия на предходното управление или всичко ще остане само димка за пред медиите и политически пиар?

 

 

 

Това е въпросът, който ще реши съдбата не само на новото управление, но вероятно и пътят на България – към нормална демократична европейска правова държава или ще продължи уклона към евроазиатска авторитарна демократура.

 

 

„Всяка политическа заявка е свързана с нещо много конкретно, независимо дали се разбира. В този смисъл „смяна на системата“, както и всички подобни, са недопустими без икономическа обосновка. България е в необявена икономическа криза, която всеки момент може да прерасне в политическа и всякаква друга. Причината за тази скрита криза не е Ковид /той е оправдание/, нито световни икономически процеси.

 

 

 

 

Истинската причина за поредната ни национална катастрофа е продължилото няколко десетилетие ограбване на национален и европейски капитал. Този капитал не е в България и не е свързан с нашата икономика, за да бъде полезен“, пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

 

 

 

„Оттук нататък ние сме обречени души, на които им са завещани толкова държавни дългове, че и внуците ни не могат да платят. Освен това, „светлото бъдеще“ на нашата икономика са нови дългове и хронична дългова криза!

 

 

 

Има само един правилен подход – съд, затвор, конфискации. За по-интелигентните бандити, които имат и друго гражданство и смятат, че са недосегаеми – друг подход. Ако има решителност за това съм насреща. За всичко останало – вървете на майната си и не се връщайте. А ако се срещнем и там, мисля, че ще намеря още по-практични решения.“

 

 

 

 

Коментари

More in Коментари

maxresdefault

Коментар: Слава Богу, Хазарта е избран, ще има да папка. Вече изтрих всички албуми на “Ъпсурт”

юни 11, 2024
1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024