Политика

Вижте палата на проф. Спасов „Правителствения“ в „Бояна“ за 4 милиона лева (СНИМКИ)

Вижте палата на проф. Спасов „Правителствения“ в „Бояна“ за 4 милиона лева (СНИМКИ)

спасов-750x430

 

 

Започват сериозни проверки на около 15 000 лица, които дължат данъци в размер на 5,5 млн. лева. Това е съобщение до медиите на Националната агенция по приходите (НАП) отпреди време, пише Narod.bg.

 

 

 

Простата аритметика показва, че всеки от длъжниците е укрил по 366,6 лева. Вероятно някои от „тарикатите“ са дължали по повечко, което пък означава, че на мушката на НАП са попаднали хора с по 1000 лева неплатени задължения. Данъчните обаче атакуват борчлиите, защото така трябва.

 

 

 

Такива са палатите на докторите от хунтата

 

 

 

От НАП подкараха хитреци с по 300-400 лева данъци, обаче не припарват до проф. Любомир Спасов. Доктрът е част от списъка на недосегаемите. Поне допреди няколко седмици. На снимките виждате къщата и част от интериора в нея, в която живее все още началникът на Правителствена болница „Лозенец“. Прилича на придобивка на арабски шейх и по лукс, и по цени си е точно това. Излиза, че здравната система и корупционната система дават неограничени възможности за по-умните и услужливите.

 

 

 

След разкритията за ужасяващи практики по трансплантации в разрез с всякакви закони и морал обаче, Спасов бе освободен. Той обжалва в СГС и бе оставен от съда на поста. Предстои развръзка, а Спасов отрича обвиненията и доказателствата за трафик и злоупотреби с донорство и трансплантации на органи. Не е филм на ужасите – на живо е…

 

 

Ето един от двата басейна на къщата

 

 

 

„Фрог“ публикува снимки от дома на Спасов. Къщата му се оценява на над 3,5 милиона. Ако се прибави обзавеждането, част от което е полилей от Италия за около 100 000 евро (според изпратената ни информация), цифрата ще скочи още нагоре до 4 милиона.

 

 

Бившият премиер Бойко Борисов често повтаря, че през неговото управление животът на българите се подобрил много. Ако Любомир Спасов е в представителната извадка – вярно е.

 

 

 Как Любомир Спасов си е купи къща за 3,5 млн. лв. в „Бояна”

 

 

За тази къща отдавна алармира банкерът Цветан Василев. Медиите неведнъж са публикували материали по темата, но от институциите нито звук. Главният прокурор Гешев си трае, НАП си трае, мълчи и КПКОНПИ, институции, които са супер активни, когато трябва да бъде ударен някой неудобен на Борисов и компания.

 

 

Василев казва: Някой му я купи (къщата на Спасов, б.р.), но никой не пожела да разследва, защо е направен този подарък. Поводът за тази „награда“, доколкото знам, е доставено медицинско оборудване през 2013, което е струвало не повече от 8 млн. лв., а Правителствена болница го е купила за над 30 млн. лв.

 

 

 

Колко ли струва тази спалня, специално поръчана от Италия?

 

 

Държавата е ощетена с над 20 млн. лева и е възможно част от тях са отишли, за да му бъде купена тази къща, смята Василев.

 

 

 

Партийният бос в ДПС Делян Пеевски ли е купил имението на шефа на правителствена болница, достойно за арабски петролен шейх? Този въпрос зададоха в писмо до Фрог нюз членове на Българския лекарски съюз. Те са учудени как Любомир Спасов се е сдобил с луксозната къща, дори ако заплатата му е 20 хил. лв. месечно.

 

 

 

Те настояват да се осветли въпросната сделка и питат:

 

1. Вярно ли е, че зад покупката на къщата стои Делян Пеевски и рекламният бос Красимир Гергов.

 

2. От кого е закупен имотът и каква е цената му?

 

3. Подарена ли е на Любомир Спасов?

 

 

Според слухове въпросната къща била на Гергов. Той пък имал дългове към фирми, свързани с КТБ. Впоследствие имението било взето от Пеевски. Той пък на свой ред го подарил на Спасов.

 

 

Полилей като за царски дворец краси къщата на професора

 

 

 

Още по-интересно става, когато се разбира, че Любомир Спасов, когато се вдигна шум около скъпарския имот, изведнъж го прехвърля/продава(?) на бизнесмена и собственик на фирма „Градус“ Иван Ангелов – Пилето, нашумял със скандални разкрития на проговорил предприемач пред Комисията по ревизията на предишното управление в 45-а парламент.

 

 

 

Ромският бос Иван Пилето е личен приятел на Борисов и негова „“касичка, от години, на когото мутрата от СИК помагал в бизнеса, когато се наложело…Странна работа: стане ли дума за мафиоти, кражби, корупция, злоупотреба със служебно положение и престъпления, излизат почти едни и същи лица. И все са приятели. А онези за по 300 и по-малко лева дължими данъци ги преследват като хлебарки в скъп ресторант…

 

Фрог нюз, Narod.bg

frognews.bg

 

 

Политика

More in Политика

big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024
прокуратура

Прокуратурата по казуса с фалшивите подписи: Има данни за документни престъпления

април 29, 2024
лена

Лена Бориславова за фалшифицираните документи: Не се притеснявам от проверка, не съм търсена от органите на реда

април 29, 2024
корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024