Политика

Борисов отклони темата за снимките в спалнята му: Трябва да открия един стар телефон и ще стане ясно

Борисов отклони темата за снимките в спалнята му: Трябва да открия един стар телефон и ще стане ясно

 

big_300

 

 

За мен случаят е приключил, но аз никога не говоря преди да съм наясно с нещо, което да мога да докажа. Така че трябва да открия един стар телефон, за да мога да го докажа.

 

 

Така Бойко Борисов коментира и на практика отклони по Нова Тв темата за снимките от неговата спалня, на която се виждат чекмеджета с пари.

 

 

Снимат и си отиват, вземат парите и си отиват, а мен ме няма на нито една снимка. Не знам с какъв произход са тези пари, искам това да се изчисти. На Радев воайорството, един президент да вдига дрончето, да си играе с дрона на моя прозорец на спалнята, първият интерес беше на Радев с дрона на моята спалня.

 

 

За да мога да го докажа, трябва да намеря телефона. Няма да кажа повече, защото тези ще манипулират изборите и в понеделник ще изтеглят още половин милиард. Пуснаха ги тези снимки, за да скрият машините, за да скрият Шарковците. Това е на Радев воайорството, добави Бойко Борисов.

 

 

 

Откъде да знам дали са изтеглени 60 милиона за „Хемус“. Как така ще ги тегли някой в чувал. И аз се чудя кой ги е изтеглил, и чакам органите да го докажат. Да си свършат работата и да ги арестуват. А ние вече една седмица чакаме да видим кой е изтеглил тези пари. Единственото, което чух е, че имам банка.

 

 

Нашата политическа воля е била до 2024 година от Варна да отиваш до Бургас. Това е била нашата политическа воля. Оттам нататък изпълнението се дава на фирми, които следят надзора. Това си фирми, които го управляват като наздор. Как се управлява, има друг закон, който ги наблюдава Няма как да са отпуснати пари без банкови гаранции. Десетки до стотици километри са направени на „Хемус“ – красота, показвайте ги по-често, защото сега не искат да ги санират за зимата, искат да ги зазимят.

 

 

Само за месец служебният кабинет са изтеллили 2 милиарда и 7, да им кажем мирно, напускайте веднага, след като ще изпълнявате нашия бюджет. За понеделник са заложили още половин милиард дълг. Ние имаме договори с Европейската банка да теглим 6 милиарда, ние им оставихме 5 милиарда таван, да теглят в кризата, ако има нужда, те почнаха да ги теглят в последната седмица преди изборите. Най-големият купувач на гласове е Бойко Рашков, в последната седмица той е раздал по 650 лева на човек в МВР, допълни Бойко Борисов.

 

Политика

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024