ОБЩЕСТВО

Жената на Плевнелиев за откраднатия й джип: Връщаме се в мутренските времена отпреди 20 г.

Жената на Плевнелиев за откраднатия й джип: Връщаме се в мутренските времена отпреди 20 г.

 

849870

 

Двама са апашите, задигнали чрез заглушаване и отключване на колата, скъпия джип на Десислава Плевнелиева. Съпругата на бившия президент Росен Плевнелиев подозира, че тя е била следена, за да се стигне до кражбата.

 

 

 

„Говорех по телефона, когато един мъж с огромна раница на гърба доста арогантно се бутна поне 3 пъти в мен. Може би, ако не говорех по телефона, щях да реагирам доста по-бързо, защото бях чувала за подобна схема. Влизайки, не видях мъжа да влиза в мола с мен, и усетих, че нещо се случва. Върнах се – видях го, че той се насочва към моята кола. И видях как тя се отдалечава и излиза от паркинга с друг шофьор“, разказа Банова пред Нова телевизия.

 

 

Той, бутайки се в мен, се опитва да прихване сигнала на ключа. Другото лице, което седи до колата, влиза в нея и потегля безпрепятствено, обясни схемата тя.

 

 

Още на първата минута 112 бяха уведомени за кражбата. Потресаващо е, че това е четвъртия случай за последния месец в този мол. Абсолютно безнаказано и нагло, пред камерите, коментира Банова.

 

 

6 минути след кражбата – в 15,56 ч, крадците заглушават джипиес сигнала до застрахователната компания и този до приложението в моя телефон, разказа още Банова. Последно видяла колата си на околовръстното.

 

 

„Потресаващото е, че всъщност това е четвърти пореден случай на кражба само на 1 месец. Абсолютно безнаказано, нагло, пред камерите, пред толкова много хора. И все на жени шофьори“, каза блондинката пред Нова телевизия.

 

 

Полицията разполага със записите от камерите от кражбата. „Всичко се вижда“, казва тя. И твърди, че става дума за добри професионалисти в кражбите, предвид заглушаването на сигналите на автомобила, както и джипиес сигналите до застрахователната компания и до мобилното приложение на телефона на синоптичката.

 

 

 

Последното местоположение на хибрида е било засечено на Околовръстното шосе, край кв. Горубляне.

 

 

Според нея „Ринг мол“ е търговски център, особено предпочитан от апашите заради липсата на бариери и свободното излизане от него към шосето.

 

 

„Връщаме се в онези мутренски, мракобесни времена отпреди 20 години?!“, пита Плевнелиева. По думите й, най-вероятно возилото й се намира в нечий гараж.

 

 

„Дали тези хора не се ползват с някакъв чадър от по-високо?! Надявам се, че органите на реда ще си свършат работата, защото всички се надяваме на т.нар. „промяна“, вкара политически елемент в личната си несгода тя.

 

 

Лупа бг

lupa.bg

 

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

просия

На Балканите едва свързват двата края, България е на незавидно място с висок риск от бедност

юни 16, 2024
big_big_2a01

Киро Брейка: Аз вкарах “Величие” в парламента. БКП и Живков пазеха децата на България, бездарници ни управляват 35 години

юни 15, 2024
f980e376f04a422999843e668d8cb47a

Националният съвет на БСП излезе с обръщение

юни 15, 2024
30514a460219aa90ae4f7dfd52a7f7f1

Отново пращаме „още излишно за българската армия военно оборудване и техника“ на Украйна

юни 14, 2024
Image_18177977_40_0

Радев поиска начална военна подготовка за младите

юни 14, 2024
big_2f10

Як скандал в ефир: Шефът на „Величие“ жегна Цветанка Ризова за любовник, плаши със съд

юни 13, 2024