Политика

Зрелище: Ива Николова от „Пик“ подгони Бойко Рашков пред ресторант в София… ВИДЕО

Зрелище: Ива Николова от „Пик“ подгони Бойко Рашков пред ресторант в София… ВИДЕО

 

big_4

 

 

Журналистката Ива Николова се включи на живо във фейсбук страницата на „Пик“, заснемайки служебния вътрешен министър Бойко Рашков пред ресторант „Сердика“ в София. По думите й, той разбрал, че медията снима и затова извикал колата си.

 

 

 

Самото включване на Николова започва именно с влизането на Рашков в автомобила му, а тя го изпраща с думите „Лееко, бе“, след което казва „Хванахме го“.

 

 

Малко след това журналистката влиза в ресторанта и отива при хората, с които, според нея, той е бил преди това. Тя разменя няколко думи с тях, след което им казва „Нахалство е в работно време да пиете с министри. Ако сте магистрати – още повече. То за това ни е на този хал правосъдието“.

 

 

 

„Рашков бега с първа космическа оттука. Извика си веднага колата, след като разбра, че сме тук“, казва още Николова и уточнява, че ресторантът е на ул. „Пиротска“ и „Вашингтон“.

 

 

 

„Работно време е, часът е 2 без 4 минути  – 13,55. Бойко Рашков се подвизаваше в кръчмата „Сердика“ ден преди да бъде открито 47-мото народно събрание, отказа да отговори на въпроса какво прави вътре и мисля, че това е достатъчно доказателство за заниманието на г-н Рашков и за независимостта на българската съдебна власт.

 

 

 

Тези личности излъгаха, че не са били с Бойко Рашков. Ще ги разпознаем кои са. Да видите с какво се занимава вътрешния министър с нездравия блясък в очите, който доста така… нали знаете човек като е много пиян адски се опитва да ходи по права линия. По това най-лесно можеш да го разпознаеш“, завършва включването си Николова.

 

 

 

 

Политика

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024