Политика

Петков: Няма да има нито един лев, който да се харчи по погрешния начин

Петков: Няма да има нито един лев, който да се харчи по погрешния начин

 

big_1d4c

 

 

Проблемите са толкова остри в България, че докато се справим с тях, различията остават настрани“, заяви той.

 

 

 

Смятаме да работим със същия интензитет, за нас няма събота и неделя. Фактът е, че дадохме готова структура с идеята, че в понеделник ще може да се гласува. Проблемите са остри и натрупани. Няма да има нито един лев, който да се харчи по погрешния начин. Очаквам днес да изпратим кратко представяне на министрите.

 

 

Министърът на културата ще бъде човек, който не беше споменаван – Атанас Атанасов, един млад човек, който е възстановил сам читалище и има визия за България да стане културната дестинация на Европа.

 

 

 

 

Това заяви Кирил Петков, кандидат за министър-председател от „Продължаваме промяната“ в изявление след като получи и върна изпълнен проучвателния мандат на президента Румен Радев, предава Нова тв.

 

 

31-годишният Атанас Атанасов беше втори в листата с кандидат-депутати на ПП в Хасково след водача Асен Василев.

 

 

atanasatanasov_pp

 

 

Той е завършил специалност „Актьорско майсторство“ в колежа Уитман в САЩ, като според репортаж по време на предизборната кампания, той е продуцирал български документални филми.

 

Продуцент е и на ежегоден фестивал под мотото „Отключено“. През 2019 г. той става част и от проект по линия на културната столица Пловдив 2019. Организирана е „работилница за влогъри“, както и „ателиета по актьорско майсторство, които ще бъдат ръководени от професор, работил на Бродуей, концерти, един от които е на групата с българско участие „Блато-злато“ от Ню Орлиънс – изпълнители на наш фолклор“, според БНР.

 

През 2016 г. Атанасов привлече вниманието на медиите, като реши да възстанови читалището на село Татарево, община Първомай. Това беше изтъкнато и като аргумент от страна на Кирил Петков за номинацията.

 

 

 

 

 

 

„Едното от най-важните неща, които трябва да направим сега е да овладеем цената на тока. Стъпка номер едно е да не допускаме увеличение на цената на тока за битовите потребители. Второто е COVID кризата, не може при всеки нов щам да затваряме икономиката.

 

 

 

Оттук насетне ще се опитаме да привлечем експерти, които да обяснят защо ваксинацията е нещо много важно, без да е задъжително, а с убеждение.

 

 

 

 

Другото е реформиране на КПКОНПИ. Искаме и в парламента комисия, която да е антикорупционна“, разкри той като първи стъпки в бъдещето управление.

 

 

На въпрос кой ще носи отговорност за действията на министри от квотата на другите коалиционни партньори в бъдещето управление, Петков уточни: „Даваме кредит на доверие като коалиционни партньори. Всички ще бъдат измервани в един аршин, ще бъдем безкомпромисни за всяка стъпка настрани. Отворихме нов начин на комуникация и непрекъснат диалог.

Политика

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024