Коментари

Петков отнесе маса подигравки и критика във фейсбук за облеклото и изявите си в Брюксел

Петков отнесе маса подигравки и критика във фейсбук за облеклото и изявите си в Брюксел

 

big_26952329n

 

 

Премиерът Кирил Петков отнесе подигравки в България заради облеклото и изявите си в Брюксел.

Поместваме 2-3 от тях…

 

Ето какво написа Николай Бареков по темата в социалната мрежа:

 

Г-н министър председател, закопчейте си копчето! Зинали сте като Втори мост над Дунава, за чието битие очевидно не знаете.

 

Също по този начин, Македония не се продава – там към този момент остана единствено История, която не коства колкото внос-износ на македонски наденици и люти чушлета.

 

Отдавна в Брюксел чакаха подобен прислужник и Йесмен и са удовлетворени, че го получиха най-сетне. Народът ни няма да ви разреши да продадете Македония на евробюрократите и няма да ви се даде принудително да го вакснете.

 

Борисов им козируваше, Кирчо Петков напряко лази по колене в Брюксел. Това е разликата.“

 

 

Ето какво пише и  Борислав Цеков:

 

 

„Дори и Борисов, който е известен с небрежните си маниери, винаги беше изряден и по протокол на подобни протоколни снимки – с акуратно закопчано (с точното копче) сако и пр. Да не говорим за всички останали наши премиери. Това момче изглежда като гащник, комуто набързо са нахлузили някакъв костюм, след като е почистил помещението, за да го снимат с чорбаджийката. Вижте го – разкопчан с възкъсо вързана вратовръзка, като германски шофьор от дълбоката провинция. Само белите чорапки му липсват. Шегата настрана – обидно е за държавата да се демонстрира толкова ниско ниво за елементарни неща, като начин на обличане при официални международни срещи.

 

 

Пълно недоразумение се оказва бравурното посещение на премиера Кирил Петков в Брюксел. Какво научихме от него? Първо, че България имала само един мост на р. Дунав. Истината: всеки с ниво на интелигентност и обща култура дори и значително под средното знае, че са два.

 

 

Второ, че голяма стъпка в борбата на Петков за „нулева корупция“ било, че били създали парламентарна комисия за борба с корупцията.

 

 

 

Истината: такава комисия съществува във всички парламенти вече повече от 20 години. В настоящия все още дори не е избрана.

 

 

 

Трето, че много бърза да изпълни чуждата поръчка и да предаде националните интереси, като приеме безусловно претенциите на Скопие спрямо нашата история, национална идентичност и достойство. Прочее, това е основната поръчка, заради която беше машинно избран.

 

 

 

Четвърто, че иска максимално бърза ваxiнация, щото била идвала „вълна“ от щама „Омикрон“ в началото на януари. Същият „Омикрон“, който по признание дори на СЗО протича леко и не е опасен, следователно няма нужда от истерии, мерки, локдауни и прочие.

 

 

 

Въобще, дъно! И не, не е въпрос на неопитност и неподготвеност за конкретните срещи. Въпрос на функционална неграмотност и управленска некомпетентност е! Тепърва ще става още по-зле. Промяната продължава – от лошо към по-лошо.

 

 

„Да отбележа за протокола-поредният гащник! Sorry…“, написа Ивайло Нинов.

 

 

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024