Коментари

Другарят Байдън реши да сложи на сметката на американските граждани всички глупости, които сътвори в света

Другарят Байдън реши да сложи на сметката на американските граждани всички глупости, които сътвори в света

марковbig_22

 

 

Другарят Джо Байдън натисна до ламарината педала на вербалния си акселератор, който трансформира статута на руския президент от „военнопрестъпник“ в лице извършващо геноцид. Има градация на обвиненията, признавам!

 

 

Колкото повече наближава развръзката на конфликта и кристализацията на фактите свързани с него, толково повече се изостря и тона на истинските виновници. Напълно разбираемо!

 

 

 

В началото на военния конфликт зададох открито един въпрос: „Някой от евроатлантическите лидери знае ли къде започват и къде свършват границите на Русия?“. Отговорът на този въпрос трябваше да им помогне да се осъзнаят навреме, но уви! Нито те, нито техните кресливи проекции полазили из държавите членки на ЕС не осъзна значението на отговора.

 

 

Сега вече берат отровните плодове на собствената си глупост, а скоро и ще понесат и собствената си отговорност за безграничната си безотговорност. Всичко тече и всичко се променя.

 

 

Почти в същото време у нас нещата стават от зле по-зле!

 

 

Причината е, че овластените ни некадърници решиха да ползват най-лесния модел за съхранение на продуктово позиционираната си власт – да вкарат доходите ни във фризера. Там им е мястото и никой не може да ни ги пипне. За сметка на това ще пипат цените на всичко което може да стопи спестяванията ни от почти 70 милиарда /най-големите в ЕС на глава от населението/.

 

 

Затова моят съвет към вас е да свиете максимално потреблението на всичко и да си пазите парите от новите овластени и парашутирани евроатлантически мошеници. По този начин те ще издържат твърде кратко време, защото ще се сблъскат челно с непознатата за тях българска интелигентност. Вие просто трябва да не харчите, а да спестявате! И да се насладите на резултатите.

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Другарят Байдън реши да сложи на сметката на американските граждани всички глупости които сътвори в света. Получи отказ и яростна съпротива, затова рейтинга му удари дъното.

 

 

Няма да получи втори мандат! Европейските му мекерета в ЕС са също на дъното на общественото блато, защото също сложиха на сметката на европейските граждани собствената си некадърност. И те приключиха завинаги, скоро ще разберете!

 

 

Остават нашите политически гниди, които калкулираха своята некадърност да управляват върху всички нас и ни убеждават, че това е резултат от войната. Лъжа! Нищо, което ни случва не е резултат от войната, а резултат от престъпни решения на крадливи, подли и лицемерни политици и олигарси. Това е цялата истината.

 

 

––––––––––––––––––––––––––––––––––-
И затова трябва да си платят! Предлагам да не ги делим на наши и ваши този път.

 

Николай Марков

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024