Политика

Борисов пак се отметна: Няма да се оттегля от политиката. Нямам алтернатива

Борисов пак се отметна: Няма да се оттегля от политиката. Нямам алтернатива

a2c0bdd677e5404aae1d7c16ed2c5288

 

 

Няма да се оттеглям! Да го повторя ли три пъти?!, написа лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви себе си за единствената алтернатива на „буквално счупената държава“ и заплаши българските избиратели, че ако не го изберат на 2 октомври, повече няма да се явява на избори. Това стана по време на над 20-минутна предизборна реч пред негови привърженици в зала в Разград, излъчена в профила му във „Фейсбук“.

 

 

Няколко часа по-късно той се отметна от думите си и ги обяви за социология. „Социология в Разград! И не! Няма да се оттеглям! Да го повторя ли три пъти?!„, написа Борисов във „Фейсбук“ и публикува над 60 снимки със свои симпатизанти.

 

 

 

Избирайте бе, мили мои! Избирате тях – аз повече на кампания за нови избори няма да ходя. Сега обикалям и ви давам между какво да избирате. Да, мъчно ще ми е за моите избиратели, за моите приятели, за моите хора, но явно народът така ще е пожелал. Какво да им обяснявам, пет пъти. Хайде, преди нямаше с какво да сравняват, но сега„, коментира лидерът на ГЕРБ, изтъквайки като свой управленски успех, че по негово време цените на тока били ниски, а управляващите след него увеличили в пъти цената на тока и, като следствие, цените на хранителните продукти, пише „Дневник“.

 

 

Бившият премиер каза, че това била най-лесната кампания за ГЕРБ, защото държавата била счупена.

 

 

Той се обяви за най-опитния човек в управлението „и особено в геополитиката„, но впоследствие, „за да не прозвучи нескромно„, сложи Симеон Сакскобургготски малко по-високо от себе си.

 

 

Каза, че се учел от предшествениците си, а не праща да ги арестуват и, споменавайки имената на Иван Костов, Георги Първанов и „дори Сергей Станишев„, увери, че с тях до ден днешен имал диалог, като с предшественика си на премиерския пост Станишев се консултирал по външнополитически теми.

Политика

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024