ОБЩЕСТВО

Диана Димитрова скочи и на Калин Терзийски: Евтин и некомпетентен анализатор с лукави очи, събран „от кол и въже“

Диана Димитрова скочи и на Калин Терзийски: Евтин и некомпетентен анализатор с лукави очи, събран „от кол и въже“

big_1b51

 

 

Актрисата Диана Димитрова нападна в нета и Калин Терзийски.

 

 

‘Мълчанието е злато“- казва народът и “Преклонена глава, сабя не я сече“. Мисля си, да има мъдрост в първата, но май зависи от ситуацията. Втората поговорка, така и не я разбрах“, коментира тя.

 

 

След като пусна в нета, че е пребита от колега, актрисата е възмутена, че писателят Калин Терзийски, с който бяха близки, е публикувал в книгата си чат между двамата, предаде новини.бг.

 

 

 

Ето думите на Димитрова:
„Евтин и некомпетентен анализатор с лукави очи, събран “от кол и въже“, тръгва да си прави реклама, без дори да има нещо общо с разследването. Но, ето, шанс да покаже главица от мишата си дупка за парченце сиренце. Дори не си заслужава да напиша името му…

 

Писателят Калин Терзийски тръгва и той за втори път да си прави реклама в толкова болезнен момент за мен. Веднъж му простих, този път няма да има прошка.
2013 година след последната ни среща, видях негова книга случайно в книжарница, отворих я и прочетох целия ни чат Copy – Paste.

 

 

Да, без да ме попита, той е издал роман с много лични истории за мен и семейството ми. Няколко месеца преди това, аз бях прекратила мимолетните си отношения с него, не заради алкохолизма му, а защото ме излъга. Разбрах от друг човек, че е обвързан, а твърдеше, че е свободен.
Имам нетърпимост към лъжите и към алчните хора.

 

838b561a2296a3c258546566930b98e8

 
Аз съм изцяло консервативна в любовен план, но не съм конформист в житейски.
И до днес вярвам силно в небесната стълба на добродетелите, такова ми е възпитанието.
Идват светли празници, опитайте се да преглътнете поне малко от завистта и злобата си. Те разболяват душите ви.
Оставете истинските представители на закона, да си свършат работата“, пише тя.

 

 

 

 

 

По думите на Калин Терзийски двамата се запознават на премиерата на негова пиеса, но преди това начинаещата актриса му изпраща покана за приятелство във фейсбук, с която поласкава мъжкото му и творческо его.

 

 

„Бях влюбен като куче в нея“, сподели известният белетрист. Той обаче уточни, че „Диана има брутален характер“, което ни най-малко не оправдава насилието над нея. „Тя е подложена и на психически тормоз след изповедта си“, смята Калин Терзийски. В „Любовта на 45-годишния мъж“ писателят описва и как преподавател на актрисата в НАТФИЗ на достопочтена възраст се разтрепервал само като я зърне в коридора.

 

 

Според психолога Тодор Тодоров пък Диана Димитрова има склонност да преекспонира, което ясно личи от вербалните ѝ и невербални прийоми, с които актрисата си служи, а те по никакъв начин не си кореспондират – ясен признак, че даден човек не говори истината.

 

 

„Когато един човек не отговаря директно на въпросите, а използва препратки, отговаря на въпроси, които на практика не си му задал, това много често е индикатор, че той прикрива значима информация“, допълва още специалистът.

 

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

просия

На Балканите едва свързват двата края, България е на незавидно място с висок риск от бедност

юни 16, 2024
big_big_2a01

Киро Брейка: Аз вкарах “Величие” в парламента. БКП и Живков пазеха децата на България, бездарници ни управляват 35 години

юни 15, 2024
f980e376f04a422999843e668d8cb47a

Националният съвет на БСП излезе с обръщение

юни 15, 2024
30514a460219aa90ae4f7dfd52a7f7f1

Отново пращаме „още излишно за българската армия военно оборудване и техника“ на Украйна

юни 14, 2024
Image_18177977_40_0

Радев поиска начална военна подготовка за младите

юни 14, 2024
big_2f10

Як скандал в ефир: Шефът на „Величие“ жегна Цветанка Ризова за любовник, плаши със съд

юни 13, 2024