Коментари

Гурко, а не Блинкен или Урсула освобождават София – за ужас на джендъри и букъри. Денков, Кирчо и Ухото да се скрият поне днес!

Гурко, а не Блинкен или Урсула освобождават София – за ужас на джендъри и букъри. Денков, Кирчо и Ухото да се скрият поне днес!

 

гурко

 

 

На днешният ден преди 146 години, след като разгромяват Орханийската османска армия, челните отряди на РУСКИЯ генерал Гурко влизат в София.

 
София е освободена от армията на руския император, когото наричаме цар Освободител Александър II.

 

 

 

За огромно съжаление на новопокръстените либерал-джендъристи и придворните им летописци „букъри“ и всякави грантови историци-фалшификатори, София и България е освободена именно от Русия, която побеждава Османската империя в Руско-Турската ОСВОБОДИТЕЛНА война.

 

 

И колкото и да се опитват да ни убеждават и да внушават, че, видите ли, то не било точно така и тези руснаци всъщност са агресори, които нападнали добрите османлии, с които мирно и кротко сме съжителствали, няма да им се получи. Аз и децата ми помним и знаем, че не ни освободил Ръдърфорд Хейс – тогавашният американски президент, нито защитниците на Османската империя от Британия и Франция, а именно императорът на Русия и неговата войска, предвождана от военноначалници като генерал Йосиф Гурко.

 

 

 

Днес за пореден път ще станем свидетели на това как уж български политици и псевдодържавници се гърчат като червеи от страх да споменат името Русия. Ще обикалят по паметниците и ще бръщолевят несвързани глупости и всячески ще се опитват да обяснят, че София е освободена от опълченци, украинци или направо от извънземни.

 

 

 

Българското опълчение, уважаеми, е въоръжено, обучено и екипирано от руската държава и армия, а командирът му се казва Николай Столетов – руски генерал. Същото е проявило безспорен героизъм и доблест във войната, като част от руската армия, под чието командване се е намирало. Това е!

 

 

 

Безбъдници и безпътници, като Денков, Кирчо кретена и Васил Терзиев Ухото, най-добре днес да се скрият някъде заедно с антуражите си, за да не се излагат. Много интересно Ухото, например, на какво щеше да бъде кмет, ако на днешния ден през 1878 година се беше случило друго, а не това, което е станало?

 

 

А новите политкоректни „историци“ и други подобни кирякстефчовци да си спестят словоблудствата и евтината пропаганда. Нека не празнуват, но да оставят тези, които помним и знаем, че именно Гурко, а не Урсула или Блинкен са освободили София, да отбележим подобаващо днешния ден и просто да ни освободят от натрапчивото си присъствие!

 

 

Спестете си точно днес напъните да се представите пред Посолството, така или иначе пълзите постоянно, вземете си почивен ден.

 

 

Наясно сме, че всичките сте в пълна готовност да направите още изродски торти и с останките на паметника на Цар Освободител. Той много ви дразни.

 

 

Хубавото е, че срока ви на годност изтича и няма да имате историческо време за нови торти.

 

Българи, помнете!

 

 

Именно Гурко, а не Борел, Степан Бандера и още по-малко самия Зеленски, освобождава бъдещата ни столица, а малко по-късно държавата ни бива възкресена от РУСКИЯ император Александър Втори от пепелищата на Османската империя.

 

 

И никакъв „цивилизационен избор“ не може да промени това.

 

Страхил Ангелов

Коментари

More in Коментари

phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024