САЩ

Bild хвърли бомба: Това е тайният план в ръкава на Тръмп за Украйна и Путин

Bild хвърли бомба: Това е тайният план в ръкава на Тръмп за Украйна и Путин

 

Image_17344904_40_0

 

Доналд Тръмп иска да договори сделка с Владимир Путин за прекратяване на войната в Украйна възможно най-бързо и той има таен план в ръкава си за това, пише Bild.

 

Доналд Тръмп все още не е представил своя план за разрешаване на конфликта в Украйна, но идеите, разпространявани в консервативните кръгове в САЩ, подсказват как може да изглежда той.

 

По-рано предишният президент заяви, че ако бъде преизбран възнамерява да спре конфликта в рамките на 24 часа, пише „Фокус“.

 

Както отбелязва Bild, Тръмп „все още не разкрива подробности“. „Въпреки това, в консервативните кръгове (които включват Републиканската партия, която одобри Тръмп като кандидат за президент) има основни точки, които някога бяха формулирани от милиардера Илон Мъск, който разширява влиянието си в тази политическа среда“.

 

 

Тези планове предвиждат, че Русия ще запази Крим и други територии под свой контрол, а Киев „няма да може да се присъедини към НАТО“.

 

 

Bild припомни, че предложенията на Мъск бяха отхвърлени на Запад като „пропаганда на Кремъл“. Въпреки това подобни контури на „примирие“ все още се разпространяват в обкръжението на Тръмп, посочва германското издание.

 

 

Има също опасения, че Тръмп може да изтегли САЩ от НАТО и да се откаже от защитата на Европа – със сериозни последици и за Германия. Като цяло е тревожно, че досега Тръмп никога не е посочвал кой според него трябва да спечели войната между Русия и Украйна. „Мълчанието му говори много, отбелязват от Bild.

 

 

Изявленията на Тръмп за Украйна изнервят както нейния президент Владимир Зеленски, така и съюзниците от НАТО. Тръмп отдавна е реален фактор: по негова заповед републиканците в Камарата на представителите блокират пакет от 60 милиарда долара помощ за Киев, отбелязва авторът на статията.

САЩ

More in САЩ

милиардер

По 1-2 банки ще фалират на седмица, предупреди американски милиардер

май 16, 2024
Image_17810205_40_0

САЩ: Има вероятност да влезем в конфликта между Русия и Украйна с наши военни

май 6, 2024
байдъъън

Der Spiegel разтърси света с огромна бомба за Байдън!

май 6, 2024
ezgif-7-2f65cc1242

САЩ разпалват войната в Украйна с нова помощ за Киев от $61 млрд., очакват Москва да развее бял байрак

април 20, 2024
хилари тръмп768x432

Хилари Клинтън: Гласуването за Тръмп е гласуване за Путин

март 13, 2024
1010x570

Тъкър Карлсън нарече думите на Байдън, че Украйна може да спре Русия „бълнуване на луд“

март 8, 2024