СВЯТ

Западни компании разработвали славянско ДНК-оръжие в Украйна, обяви Скот Бенет

Западни компании разработвали славянско ДНК-оръжие в Украйна, обяви Скот Бенет

бенет

 

 

Демократите избрали Украйна, защото е най-корумпираната страна, твърди политологът

 

 

Финансовата организация Burisma Holdings е финансирала компанията Metabiota, която се е занимавала с биологични изследвания и разработване на славянска ДНК за създаване на оръжия. Това заявява бившият офицер от американската армия и политолог Скот Бенет пред руското издание „Известия“.

 

 

 

Според него Metabiota първоначално се е наричала Институт за глобално прогнозиране на вируси. Основните му дейности са били биологични лаборатории, биологични изследвания и разработване на славянска ДНК за създаване на оръжия.

 

 

Финансирането идва от организацията Burisma, която беше замесена в скандал със семейството на президента на САЩ Джо Байдън, коментира изданието. Бенет отбеляза, че самата организация е създадена от ЦРУ за пране на пари.

 

 

 

„Много американски и европейски големи фармацевтични компании бяха в Украйна, разработвайки славянски ДНК оръжия. Германската фармацевтична компания Bayer. Там имаше много немски компании и американски компании. И всичко това беше разузнавателна операция, финансирана и ръководена от правителството. Всичко, всички документи свидетелстват за това”, каза той.

 

 

Политологът заявява още, че ако бъдат извършени обиски в офисите на Metabiota и нейните биологични лаборатории, ще бъдат открити много документи, свързващи компанията с Държавния департамент на САЩ, USAID, фондацията на Бил Клинтън, бившия американски лидер Барак Обама и други представители на Демократическа партия на САЩ.

 

 

 

Бенет добави, че демократите са избрали Украйна за домакин на биолабораториите, защото е най-корумпираната страна и се намира до Русия.

 

 

 

Той не представя доказателства за твърденията си, че ДНК на представители на славянски общества е събирано за създаване на биооръжия, нито че цитираните компании са се занимавали с подобни изследвания. Бенет е чест гост в руски и ирански медии, където е представян като западен експерт и коментира различни теми.

 

 

 

 

На 27 февруари руският министър на отбраната Сергей Шойгу каза, че Съединените щати са създали мрежа от 330 биологични лаборатории, които изучават свойствата на патогени, които могат да се предават на хората и да причиняват пандемии. По думите му, от 330 такива обекта около 40 се намират в Украйна.

 

 

 

През април 2022 г. Министерството на отбраната на Русия заяви, че в Украйна има мрежа от биологични лаборатории, работещи по програма на Пентагона, където американски учени тестват потенциално опасни биологични продукти върху психиатрични пациенти.

 

 

 

trud.bg

СВЯТ

More in СВЯТ

милиардер

По 1-2 банки ще фалират на седмица, предупреди американски милиардер

май 16, 2024
фицо - 1

Фицо е дошъл в съзнание, няма опасност за живота му, стрелецът бил противник на политиката му

май 16, 2024
progovori-mazhat-prostrelial-fitso-666

Проговори мъжът, прострелял Фицо: Не съм съгласен с политиката на правителството / ВИДЕО

май 15, 2024
big_7f9ef163-7274-44c4-9f38-c2db1d8f107d

Фицо е между живота и смъртта, следващите няколко часа са решаващи за словашкия премиер

май 15, 2024
фицо

Простреляха словашкия премиер Роберт Фицо / СНИМКИ

май 15, 2024
welt-deset-darzhavi-es-otkazaha-da-928

България сред тях ли е? Welt: Десет държави от ЕС отказаха да дадат на Украйна „гаранции за сигурност“

май 15, 2024