Коментари

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за евроценности използва държавата за лична употреба

1249613

 

 

 

На 15 август 2023 г. стана ясно, че петима политици от парламентарно представени партии са охранявани от НСО. По информация на БНТ, това се е наложило “поради заплахи от чужди служби, свързани с Руската федерация”.

 

 

 

Това коментира във „Фейсбук“ Соня Колтуклиева.

 

 

 

Междуведомствената комисия, в която влизат главният секретар на МВР, председателят на ДАНС и началникът на НСО е взела решение за охраната на застрашените народни представители.

 

 

 

Ген. Атанас Атанасов потвърди пред мене, че е с охрана. В Народното събрание установих, че го следва бодигард, даже ги заснех как влизат в асансьора. Другите двама охранявани са Кирил Петков и Христо Иванов. Лидерът на “Да, България” сам си кара прашната КИА, както съм виждала на паркинга на парламента; съпредседателят на “Продължаваме промяната” винаги е с охранител, а пък патрулка на СДВР денонощно пази дома му на ул.”Шишман”, даже, когато той е в чужбина.

 

 

 

Колко формално е това си личи по два факта: сградата, в която живеят бившият премиер и Линда, е с вход откъм две улици – на другата няма охрана. Когато аз отидох да звъня на домофона на Кирил, ако не бях се представила коя съм, той беше тръгнал да ми отваря да вляза в кооперацията, но полицаите нищо не забелязаха от това.

 

 

 

Обаче, месеци наред се харчи народна пара̀. В 23:39 часа на 15 април, видях как от автомобила на НСО слизат Кирил и Линда, които бяха ходили на партийна сбирка в Пловдив. Катастрофата вчера край Аксаково стана, понеже Киро и Найо са бързали за откриване на кампанията във Варна, където са ги очаквали Николай Денков и Асен Василев.

 

 

 

Александър Йоловски е с охрана от НСО, съпругата и двете му деца са с охрана от МВР, вече в продължение на 8 месеца. Защо? Заради заплаха от … Кирил Петков, който е натискал действащия министър на електронното управление да бъдат облагодетелствани приятелски фирми с обществени поръчки.

 

 

В каква шантава държава живеем, а?!

 

 

Кирил Петков и Лена Бориславова поискаха оставката на началника на НСО, защото бодигардовете не им бяха разрешили да карат сноу-борд посреднощ в “Боровец”. После ген. Тонев беше привикан в централата на “Продължаваме промяната” на ул.”Чаталджа” за обяснения защо е свалил охраната на Кирил Петков… а той го беше направил, тъй като изтече законният едногодишен срок за охрана на бившия министър-председател.

 

 

 

Зорът на Кирил идваше от това, че няма кой да води децата му на училище и да ги връща. Понеже, отказвайки се от канадското си гражданство, е трябвало да върне канадския си паспорт и шофьорската книжка, а той не си е изкарал българска. Личният му лексус стои в двора на жилищната кооперация, докато борецът за европейските ценности използва държавата за лична употреба.

 

Фейсбук

Коментари

More in Коментари

1134646

Какво значение има, че 147 страни, членки на ООН, вкл. България, са признали Палестина?! Цецка не го знае и не се интересува

май 29, 2024
large_ce8c1e7c542819639b31c5c9ee261eb8

Опасно близо: На 23 май Европа е била на ръба за задействане на ядрената защита на Русия

май 29, 2024
chukov

Боян Чуков: НАТО обсъжда да закрие небето над Западна Украйна. Следват ядрени удари…

май 28, 2024
treta-kolaj

СОФИЯ ПРИВЕТСТВА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

май 27, 2024
марко

Столтенберг бълнува за войски в Русия. Този побъркан човек е подкрепян от най-глупавия лидер в Европа Макрон. Да гласуваме срещу тях!

май 27, 2024
урумов

Започна промиването на мозъци за покушението срещу Роберт Фицо

май 16, 2024