Политика

Борисов: Пак ще издърпаме държавата от блатото, в което я натикаха комунистите на Радев

Борисов: Пак ще издърпаме държавата от блатото, в което я натикаха комунистите на Радев

 

bb5-min-696x391

 

 

 

През последните 4 години българското правителство положи безпрецедентни усилия за разкриването на руската шпионска мрежа у нас. Вследствие на това бяха изгонени от страната много шпиони под прикритие като дипломати. Получихме силна подкрепа за това и от НАТО. Очаквано това ядоса политическите ни противници. Радикализираха се и тотално унищожиха нормалния диалог в страната.

 

 

Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща на върха на ЕНП. Той се включи в разговорите чрез видеовръзка.

 

 

Борисов благодари на съмишленика си Манфред Вебер за подкрепата и се зарече, че с много работа ще издърпа „за пореден път държавата от блатото, в което я тикат комунистите на Радев“.

 

 

Ето какво написа той във фейсбук профила си:

 

 

„Благодаря за подкрепата на председателя на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер. Проведохме приятелски разговор за бъдещето на България. Той следи случващото се у нас. Реваншизмът, фалшифицирането на истината и провалът в използването на европейската солидарност тревожат Европа.

 

 

ГЕРБ получава подкрепата на ЕНП, не защото сме в едно политическо семейство, а защото те виждат в нас единствен гарант за стабилността и евроатлантическата перспектива на България. Предстои ни много работа, за да издърпаме за пореден път държавата от блатото, в което я тикат комунистите на Радев. Битката ни не е за изборите, а за демокрация!“, заяви Борисов.

 

 

ОТ ФОРУМА:

 

Простия човек си е прост човек. Даже не е прочел, че палачинката се обърна и сега не е модерно да се гонят руски шпиони, а да се търсят пътища към Русия и Путин.
Евронеблагодарници! Тиквата си скъса наколенките, менискусите от плонжове и така да го заеб@т
Лъжите на мутрьото продължават с пълна сила, една след друга, ама почти на рев го е обърнал- “мамо взеха ми играчките” (в неговия случай притока в чекмеджето) . Шубето е голям страх.

Политика

More in Политика

глава

Главчев ще разговаря на 4 очи с шефа на НАТО Столтенберг, военният Запрянов обяви България за „щит срещу руската заплаха“

май 26, 2024
грозев

Преследваният от шпиони на Кремъл Христо Грозев оплю Русия пред форума на НАТО, а проксита и агенти дебнат навсякъде

май 26, 2024
445220310_7986523271400555_6208818991686581076_n

Военният Запрянов козирува на форум на НАТО в София: Кремъл има намерение директно да повлияе на изборите

май 25, 2024
turski-potok

По заповед на САЩ служебният кабинет подготвя спиране на доставките на газ от „Турски поток“ през България

май 25, 2024
радев-силяновска

Силяновска искала да говори с Радев във Ватикана, той я кани в София

май 23, 2024
ezgif-3-228be48fba

Изтече таен запис №3 на Кирил Петков: Даваме Горанов на „Магнитски“… АУДИО

май 21, 2024