Коментари

Както го е подкарал, Слави Трифонов скоро ще обяви, че се оттегля от политиката, защото е бил предаден, разочарован, прелъстен и изоставен

Както го е подкарал, Слави Трифонов скоро ще обяви, че се оттегля от политиката, защото е бил предаден, разочарован, прелъстен и изоставен

 

dimitar-stoqnov

 

 

 

Както го е подкарал, Слави Трифонов скоро ще обяви, че се оттегля от политиката, защото е бил предаден, разочарован, прелъстен и изоставен. Без значение, че никой не му е обещавал. Най-малко безрезервна подкрепа!

 

 

Малко е шизофренно, ама Трифонов заяви, че очаква подкрепа, даде вид, че я изисква и очакваше да я получи, защото счита, че му се полага! При това без да предлага нищо насреща! Най-вече без да предлага прозрачност!

 

 

 

Подбирайки екип, който е източник на лоша репутация и скандали! Естествено, номерът не мина. Защото “кирливите ризи” лъснаха! То не бе плагиатство, не бяха несъществуващи докторантури в чужбина, не бяха връзки с ДПС!

 

 

 

За екипа и избирателите си Трифонов може да е Месия, но това са под 12% от имащите право на глас! За останалите е източник на политическа екзотика! Ей това е синдромът на неразбрания гений в действие – той е гений, а те не го разбират!

 

 

 

Каква изненадваща развръзка, ИТН не успяха да съставят приемливо правителство и сега са “прелъстени и изоставени”! Ето това е класически случай бягство от политическа отговорност!

 

 

 

Димитър Стоянов

Коментари

More in Коментари

phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024