Политика

Фактор БГ: Волен Сидеров се жертва, готов е за премиер на кабинета „Борисов“ 2 в същия състав!

Фактор БГ: Волен Сидеров се жертва, готов е за премиер на кабинета „Борисов“ 2 в същия състав!

volen_facebook_premier
Атака изразява готовност да състави ново правителство с министър-председател Волен Сидеров, ако бъде връчен мандат за това, твърди сайтът Фактор БГ, като публикува скрийншот с пост от фейсбук страницата на Сидеров. Дали това наистина е неговата лична страница, е отделен въпрос. Засега няма потвърждение на новината в други медии. А ето и информацията на Фактор:

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров показа готовност за всякакви саможертви в името на бародното благо и стабилността на родината. Във Фейсбука си националистът заяви пълна готовност да управлява държавата, само и само да не се стига до предсрочни избори. Сидеров обяви, че дори е съгласен да стане министър-председател на мястото на Бойко Борисов и да запази всичките му министри, към които през последните две години имаше куп забележки.

„Искам да поздравя говорителя на нашата коалиция – Валери Симеонов, и използвам възможността да заявя, скъпи съратници, че съм готов да поема поста министър-председател и кабинета на Бойко Борисов (в същия състав) в името на стабилността на държавата и общия просперитет. Както искате го разбирайте това, последното“, пише в социалната мрежа националистът и добавя: „Атака изразява готовност да състави ново правителство с министър-председател Волен Сидеров, ако бъде връчен мандат за това“.

Сидеров за пореден път разчита на президентската милост да му бъде даден мандат, коментира Фактор БГ. За пръв път Волен се почувства изключително засегнат, обиден и пренебрегнат от Георги Първанов, който предпочете да връчи мандата на ДПС през 2005 г. за съставяне на тройната коалиция, а не на „Атака“. По-рано тази седмица лидерът на патриотите заяви в кулоарите, че като министър-председател ще рестартира руския проект „Южен поток“ и ще направи пенсиите 1000 лв.

На снимката: Факсимиле от предложението на Сидеров във Фейсбук да управлява с министрите на Борисов 

Фактор БГ

http://www.faktor.bg/smotanyatzi/87120-volen-gotov-za-premier-na-kabineta-borisov-2-v-sastiya-sastav.html

Политика

More in Политика

1010x570

Васил Терзиев забрани шествието на „Безсмъртния полк“ в столицата, в други градове подобна забрана няма

май 8, 2024
phpmyfzod_559x345

Вижте номерата на партиите и коалициите в бюлетините за изборите 2 в 1

май 8, 2024
iva-ivanova

Бивша манекенка оглави фонд „Земеделие“ / СНИМКИ

май 7, 2024
санкции

ЕС готви забрана на политически партии и организации, получавали пари от Русия

май 7, 2024
big_12

СТЕНОГРАМА закова Главчев за детската болница – кой е отговорен, ето как е прието решението

май 2, 2024
РАДЕВ100450_660_370

Радев: Честит Първи май! Без социална справедливост всяко общество е обречено на разделение

май 1, 2024