Политика

Фактор БГ: Волен Сидеров се жертва, готов е за премиер на кабинета „Борисов“ 2 в същия състав!

Фактор БГ: Волен Сидеров се жертва, готов е за премиер на кабинета „Борисов“ 2 в същия състав!

volen_facebook_premier
Атака изразява готовност да състави ново правителство с министър-председател Волен Сидеров, ако бъде връчен мандат за това, твърди сайтът Фактор БГ, като публикува скрийншот с пост от фейсбук страницата на Сидеров. Дали това наистина е неговата лична страница, е отделен въпрос. Засега няма потвърждение на новината в други медии. А ето и информацията на Фактор:

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров показа готовност за всякакви саможертви в името на бародното благо и стабилността на родината. Във Фейсбука си националистът заяви пълна готовност да управлява държавата, само и само да не се стига до предсрочни избори. Сидеров обяви, че дори е съгласен да стане министър-председател на мястото на Бойко Борисов и да запази всичките му министри, към които през последните две години имаше куп забележки.

„Искам да поздравя говорителя на нашата коалиция – Валери Симеонов, и използвам възможността да заявя, скъпи съратници, че съм готов да поема поста министър-председател и кабинета на Бойко Борисов (в същия състав) в името на стабилността на държавата и общия просперитет. Както искате го разбирайте това, последното“, пише в социалната мрежа националистът и добавя: „Атака изразява готовност да състави ново правителство с министър-председател Волен Сидеров, ако бъде връчен мандат за това“.

Сидеров за пореден път разчита на президентската милост да му бъде даден мандат, коментира Фактор БГ. За пръв път Волен се почувства изключително засегнат, обиден и пренебрегнат от Георги Първанов, който предпочете да връчи мандата на ДПС през 2005 г. за съставяне на тройната коалиция, а не на „Атака“. По-рано тази седмица лидерът на патриотите заяви в кулоарите, че като министър-председател ще рестартира руския проект „Южен поток“ и ще направи пенсиите 1000 лв.

На снимката: Факсимиле от предложението на Сидеров във Фейсбук да управлява с министрите на Борисов 

Фактор БГ

http://www.faktor.bg/smotanyatzi/87120-volen-gotov-za-premier-na-kabineta-borisov-2-v-sastiya-sastav.html

Политика

More in Политика

ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024