Политика

50 000 наши безродници и американски агенти унищожават България!

50 000 наши безродници и американски агенти унищожават България!

20160319.goprltinab

Прогнозата е твърде шокираща и песимистична, но въпреки всичко не е лишена от логика… Всички го виждаме, всички го усещаме. И се чувстваме смазани и безсилни да обърнем тази мрачна тенденция!

В България има над 50 хиляди чужди агенти, финансирани от фондации като „Америка за България“ и „Отворено общество“, твърди проф.Стамен Стаменов, цитиран от flagman.bg. Според него, България ще изчезне до 2020 година, Полша ще се превърне в суперсила, която ще погълне цяла Централна Европа и ще граничи на Дунав с Турция. Тази интересна теза разви днес в Бургас проф. Нако Стефанов. Той присъства на 5-ата Национална конференция „Земята, българска свещена и божествена – величието на българския дух“.

„Опитват се да ни превърнат в биомаса, хора, които не помнят своя род и език. Необходима е духовно- интелектуална революция, която трябва да започне час по-скоро, за да запазим България“, каза в обръщението си към залата проф.Стефанов.

Тезата, че се превръщаме в биомаса впрочем бе развита преди ден и от журналиста Тома Томов, а ОNOVINI публикува коментара му.

Според Стефанов пътят за спасение е възстановяване на селското стопанство и реиндустриализация на държавата на изцяло иновативна основа, използваща традиционните братски пазари.

Проф. Нако Стефанов подчерта, че в плана за заличаване на България е изпускането на контрола върху ключови отрасли като енергетиката. Златодобивът е другият ключов сектор, откъдето губим милиони, допълни Стефанов. „Ние сме в ТОП 3 на Европа по добив на злато, а не печелим почти нищо. В Африка 15 % от добитото злато остава за държавата, а тук е едва 2 %. Какво говори това?“, риторично запита ученият.

Конференцията продължава цял ден. В нея участва и проф.Стамен Стаменов – най-известният български уфолог.

Източник: БЛИЦ

И НЯКОИ ОТ КОМЕНТАРИТЕ:

„Според него пътят за спасение е възстановяване на селското стопанство и реиндустриализация на държавата на изцяло иновативна основа, използваща традиционните братски пазари.
Абсолютно вярно,неоспорима истина.От Видин съм,и в града бяха унищожени всички заводи и фабрики.Половината население е емигрирало,половината са пенсионери,държавни служители и малка част заети в услугите,както и няколко дузини зърнари.
Борисов – най некадърния ръководител за всички времена.“

„Продължавайте да гласувате за престъпниците, които съсипаха България в последните 27 години, продавайки я за жълти стотинки и които продължават да простеят и да ви се смеят в лицето! И децата ви ще продължават да ходят да въртят свирки по магистралите на Италия, Германия и Франция! Комунизмът не успя да съсипе тая държава! Затова пък новите ни американски приятели имат забележителни успехи в тая област!“

„Аз също съм песимист, но тоя професор се е увлякъл……Прав е в това, че ,,Америка за България“, отворено общество са на практика терористични организации, извършващи акциите си с кадифяни ръкавици…….Но се надявам, че народа ще се възпротиви на продажните си управляващи и ще спре собствената си смърт…….Имаме нужда от нещо като диктатура, за да се справим с унищожаването на страната и това ще стане в близките години“…

More in Политика

корал

Сдружение „Корал“: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може той да стане премиер. Те са за затвора

април 28, 2024
ezgif-3-57df8d198e

Драмата се заплита. Киро убеден, че Пеевски няма да го нарича пудел и булка, ако е без бодигардовете си

април 26, 2024
171411626263820

Борисов отговори на Лена Бориславова: Ние там, където плюем, не лижем след това

април 26, 2024
Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024