Личности

„Експрес“ шокира привържениците на статуквото: На Клинтън й остава година живот! (ВИДЕО)

„Експрес“ шокира привържениците на статуквото: На Клинтън й остава година живот! (ВИДЕО)

hillary-clinton-old-500x260

68-годишната кандидат-президентка на САЩ, която категорично отрича многобройните слухове за лошото й здравословно състояние, „никога не се е възстановила напълно” от сериозен кръвен съсирек през 2012 година, който „отключил” дегенеративно заболяване. Тя в момента вече се намира във финалните фази на това заболяване, като скорошните й „комплексни парциални припадъци” показват „малка вероятност” да живее повече от 18 месеца, пише британският вестник „Експрес“.

Последните противоречиви твърденията за здравето на Хилъри са направени от професор в САЩ, който ги е публикувал в мрежата, но е запазил анонимност. В подробно 10-минутно видео, качено в YouTube, и с използването на скенерни снимки на мозък и клипчета на забавен кадър на Клинтън, професорът, който твърди, че е преподавал в три медицински учебни заведения, излага своята теория.

„Хилари Клинтън води президентската си кампания, знаейки, че ще умре. Пациентите, диагностицирани с съдова деменция, живеят между 3 и 5 години, Виждаме, че Хилари демонстрира проблеми при говора и движението, с паметта и показва слабост”, твърди професорът. Субкортикалната васкуларна деменция тежка форма на болестта, защото засяга мозъчния ствол, който контролира голям брой от примитивните функции на телата ни”, обяснява той.

Професорът продължава: „Лекувал съм мнозина пациенти с мозъчни аномалии през моята кариера. Мога да ви кажа, че Хилари демонстрира симптоми, съвпадащи с тези на прогресираща болест като съдова деменция. Много малко лекари се осмеляват да говорят за това, защото не искат да се замесват. Хилари Клинтън е болна и най-вероятно ще умре. Не си го измислям, нито пък преувеличавам. Това е типично за прогресиращата съдова деменция”.

„Много скоро тя ще бъде умствено неспособна да изпълнява своите задължения и ангажименти в рамките на президентския мандат”, се казва още във видеото.

Мнението на анонимния професор се потвърждава и от вицепрезидентът на Руската психотерапевтична асоциация Дмитрий Ковпак, който сподели пред „Звезда” своето мнение отнсоно здравето на кандидат-президента на САЩ. „Вероятно, Хилари Клинтън е преживяла или инсулт, или колапс на съдове. Относно текущото състояние без медицинска документация нещо да се твърди е невъзможно, но определени съдови процеси и, вероятно, органични увреждания на главния мозък не са изключени. Нейното поведение и външни признаци могат да се характеризират като органически увреждания на нервната система, но за това, разбира се, е необходимо подробно запознаване с медицинската документация” заяви психотерапевтът.

„Епизоди, които точно да отразяват характера на заболяването, няма. Преди няколко години бяха разпространили данни за това, че тя е преживяла съдов колапс. Това може да говори за определени органични процеси в главния мозък. Тя постоянно разполага с лекар, вероятно, те подозират някакви епизоди, но аз не мога да твърдя нищо конкретно”, каза Ковпак.

ОТ ФОРУМА:

Цветя поднася партиината организация на ГРОБ 🙂
Венец надписан от Цветанът !
Козяк в траур от официлното оповестяване на дълбоко пазената тайна на последния вариант за опонент на Доналд 🙂
ФАЩ скоро ще бъде разцепен!!!

Такива злобни кучета не умират бързо !!

Отчаян опит да вдигне рейтинга! Не е вярно, но е вярно и че ще разобличат щаба и за пускане на манипулативна информация, с цел съчувствие и подкрепа!

Блиц

http://www.blitz.bg/news/article/443880

Личности

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023