Личности

Клинтън отново се почувства зле и напусна по-рано службата в памет на жертвите на 11 септември! (видео)

Клинтън отново се почувства зле и напусна по-рано службата в памет на жертвите на 11 септември! (видео)

hillary-clinton-old-500x260

Кандидат-президентът на САЩ от Демократическата партия Хилари Клинтън се почувствала зле и напуснала по-рано службата в Ню Йорк в памет на жертвите на терористичните атаки от 11 септември 2001 г., съобщиха световните агенции.

Говорител на кампанията на бившия държавен секретар на САЩ уточни, че Клинтън е останала около час и тридесет минути на церемонията тази сутрин, за да отдаде почит на загинали и да поздрави някои от близките на жертвите.

Тя обаче се е почувствала зле и е напуснала събитието, отивайки към апартамента на дъщеря си.

Уточнено бе, че към момента Хилари Клинтън се чувства много по-добре.

68-годишната кандидат-президентка на САЩ, която категорично отрича многобройните слухове за лошото ѝ здравословно състояние, „никога не се е възстановила напълно” от сериозен кръвен съсирек през 2012 година, който „отключил” дегенеративно заболяване. Тя в момента вече се намира във финалните фази на това заболяване, като скорошните ѝ „комплексни парциални припадъци” показват „малка вероятност” да живее повече от 18 месеца, пише британският вестник „Експрес“.

Последните противоречиви твърденията за здравето на Хилъри са направени от професор в САЩ, който ги е публикувал в мрежата, но е запазил анонимност. В подробно 10-минутно видео, качено в YouTube, и с използването на скенерни снимки на мозък и клипчета на забавен кадър на Клинтън, професорът, който твърди, че е преподавал в три медицински учебни заведения, излага своята теория.

„Хилари Клинтън води президентската си кампания, знаейки, че ще умре. Пациентите, диагностицирани с съдова деменция, живеят между 3 и 5 години, Виждаме, че Хилари демонстрира проблеми при говора и движението, с паметта и показва слабост”, твърди професорът. Субкортикалната васкуларна деменция тежка форма на болестта, защото засяга мозъчния ствол, който контролира голям брой от примитивните функции на телата ни”, обяснява той. ВИЖ ВИДЕОТО ТУК:

Блиц

http://www.blitz.bg/news/article/444107

Личности

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023