ЗАБАВНО

US посолството възмутено от думите на Борисов „генерал в пола“: Нетолерантно и дискриминационно и към някои наши главнокомандващи!

US посолството възмутено от думите на Борисов „генерал в пола“: Нетолерантно и дискриминационно и към някои наши главнокомандващи!

1120

Думите на Бойко Борисов „Генерал в пола“, с които вчера се опита да уязви и иронизира кандидата на левицата ген. Румен Радев, са предизвикали възмущение в американското посолство, съобщиха наши доверени източници. Янките са бесни на премиера и го обвиняват в „нетолерантност и дискриминация“, защото се почувствали лично засегнати от коментара му.

Повечето наши главнокомандващи са жени, имаме и такива със сменен пол, но никога не си позволяваме да ги иронизираме по този балкански начин, аргументират се засегнатите.

Нео повече – от посолството припомнят, че през май тази година американският Сенат потвърди номинацията на Ерик Фанинг за министър на сухопътните войски на САЩ.  Американският президент Барак Обама беше предложил Фанинг още преди 8 месеца за поста, но процесът по одобряването му в Сената се проточи. Фанинг е първият човек, който открито е обявил, че е хомосексуален и стана министър на сухопътните войски. Преди той е заемал постовете заместник-министър на военновъздушните сили и началник на кабинета на министъра на отбраната Аштън Картър.

Борисов нарече Радев „генерал в пола“ при откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в неделя. Радев пък му отговори „От новините разбирам, че вчера премиерът е употребил партийната трибуна за поредния си скеч. Не знам за какъв „генерал с пола“ говори генерал Борисов, но считам, че тонът на предизборната кампания не бива да бъде принизяван до нивото на аферата „Симитли“.

Кой крив, кой прав в предизборния спор, американците се оказаха най-потърпевши от случая. Борисов да внимава, все пак те са му началниците, от които зависи дали ще запази поста си или ще падне от дървото.

Onovini

More in ЗАБАВНО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
хиалурон

Български шампион по щанги си наду устните с хиалурон: Обществото не ми плаща сметките / СНИМКА

февруари 8, 2024
846fd772869de1b03dfb3b798822bb61

Калина Андролова се гаври с Ваня Григорова и Цветанка Ризова

януари 30, 2024
big_Screen76

Динко се обиди и обяви края с прощално включване

януари 29, 2024
путин-байдън

Руски шегаджии сглобиха видео с Путин и Байдън

декември 7, 2023
уики-1

Скъсаха се да редактират Кирил Петков в Уикипедия: „Канадски политик“ с „трайни мозъчни увреждания“

ноември 16, 2023