Личности

Сензационно писмо на Милошевич до Москва дни преди да почине: Помагайте, в Хага ме тровят умишлено, имат интерес да умра по-скоро!

Сензационно писмо на Милошевич до Москва дни преди да почине: Помагайте, в Хага ме тровят умишлено, имат интерес да умра по-скоро!

1489099338-1111111
Когато един ден системата на Нов световен ред си отиде, за нея ще излязат чудовищни разкрития, които ще надминат многократно тези след комунизма.
Бившият сръбски президент Слободан Миловевич може да е бил убит в затвора в Хага, показва писмо, публикувано от сръбския „Курир“. На 8 март 2006 г. Милошевич изпраща писмо до тогавашния (и сегашен) шеф на руското външно министерство Сергей Лавров, в което пише за „активни, злонамерени действия за увреждане на неговото здраве“. Трибуналът, твърди Милошевич, се опитвал да го отрови. Като доказателство той показал изследване на кръвта си от 7 март, което показвало присъствието на „много силно лекарство, което се използва за лечението на проказа и туберколоза“, каквито той нямал, отказвал да взема дори антибиотици.
„Тези, които ми дават лекарство за проказа, със сигурност не го правят да ме лекуват. И тези, от които бранех страната си, имат интерес да замлъкна завинаги. Обръщам се към вас и очаквам да ми помогнете и да ме защитите от криминалните активности на институцията, която работи под егидата на ООН и да мога да се лекувам във ваша болница,“ написал Милошевич три дни преди да почине. ВИЖ ФАКСИМИЛЕТО:
slobodan-milosevic-pismo-hag-rusija-01
ОТ ФОРУМА
Милошевич не е проговорил, защото е обичал народа си. Защо не си зададете въпросът:“Защо нашите политици продават държавата и хората в нея, защо ги гонят чрез безработица?“.
Трибунала в Хага се състои от престъпници. Колкото и да са ми неприятни сърбите, това което НАТО направи срещу тях е престъпление. Русия беше още слаба тогава, но вече си стъпва на крака и няма да позволи такива изцепки. Всъщност тя няма и защо да се напрягат, достатъчно е да наблюдава как мигрантите оглозгват Хага.

БЛИЦ

Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/svyat/miloshevich-s-otchayano-pismo-do-moskva-pomagayte-v-khaga-me-trovyat_news494583.html

Личности

More in Личности

Тъкър-Карлсън

Тъкър Карлсън от Москва: Тук всичко е много добре

февруари 5, 2024
1010x570

Путин ще се кандидатира за нов мандат като президент на Русия

декември 8, 2023
1010x570 (1)

Путин е номиниран за личност на годината от американското сп. „Тайм“

декември 5, 2023
big_Donald_Trump

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия, да си живеем в дворец със златен купол

август 22, 2023
c6f392104cabd7385808cd4c1b4c2f8d

Саркози разтърси света с коментар за Крим, Путин и войната, в Киев и Париж кипнаха!

август 17, 2023
берлускони-

Почина Силвио Берлускони (СНИМКИ)

юни 12, 2023