Коментари

Пламен Пасков: Иво Антонов всеотдайно се грижеше за възстановяване на бойната ни слава! Уволнението му е антибългаризъм!

Пламен Пасков: Иво Антонов всеотдайно се грижеше за възстановяване на бойната ни слава! Уволнението му е антибългаризъм!

пасков564a99bb65e39

Не знам – какви са официалните мотиви за уволнението на Ivo Antonoff, но това е антибългаризъм!

Истинската причина за неговото уволнение (убеден съм в това!), е, че този човек постоянно, всеотдайно, парче по парче, адрес по адрес, камък по камък се грижеше за възстановяването и поддръжката на Българската бойна слава, за обраслите в бурени, потрошени и унищожени български войнишки паметници. Това беше неговата битка на поста му за съхраняване на избледняващата и изчезващата нибойна памет.
Но! Туземците в колонията нямат право на памет! Още по-малко – на бойна памет! Не им се полага!

Чоевек, който се занимаваше с практическо родолюбие на дело, ежедневно, години наред, на територията на България, Македония, и Сърбия – навсякъде, където са му стигали правата и възможностите за това. По поля, баири, камънаци, върхове, буренаци и развалините на днешната и минала България. В дъжд, пек, студ, сняг, и вятър.

Истинската причина за уволнението му е, че за политическите нищожества около, и най-вече над него тази дейност беше трън, беше знак, че може и тярбва да се работи и иначе. Че неговата дейност и мисия беше да бъде хранител и страж на мъждукащото пламъче на българската родова, в това число и бойна памет, платена с кръвта на дедите на днешните 50-60-70 годишни българи.

Аз подкрепям Иво Антонов!
И ако има приятели, познати, родолюбиви хора, които могат с нещо да помогнат за съхраняването на неговата крайно необходима и българоугодна длъжност, да го върнем на тази амбразура, помагайте!

Той е нужен именно за да защитава България, българите и най-вече – българските войници. Тези войници и офицери, загинали именно за тази, последната България, които ние и политическите мухльовци, отцеругатели, и майцепродавци дружно сме на път да бутнем в канализацията на историята.
Този път – завинаги!

Пламен Пасков, фейсбук

Коментари

More in Коментари

phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024