Коментари

Създателят на фалшиви новини – къртицата Дарина Сарелска разяснява как да са справим с фалшивите новини в интернет и Фейсбук!

Създателят на фалшиви новини – къртицата Дарина Сарелска разяснява как да са справим с фалшивите новини в интернет и Фейсбук!

vasil_ivanov

В Здравей България по Нова телевизия къртицата Дарина Сарелска участва в дискусия за „фалшивите новини“. ТЯ, която в ролята си на директор на „Новини и актуални предавания“, след спечелването на местните избори от ГЕРБ, забрани на екипа на предаването „Разследване“ да правим материали за кметове и обществени поръчки, като това стана повод аз да напусна заради тази груба цензура.

Точно ТЯ днес КОМЕНТИРА ПРОБЛЕМА С ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ!!! Говори за фалшивите новини, но нищо не споменава за НЕИЗЛЪЧЕНИТЕ И СПРЕНИ РАЗСЛЕДВАНИЯ. Които щяха да „произведат“ ИСТИНСКИ НОВИНИ ЗА КОРУПЦИЯ И ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ. Истински новини, спрени лчно от нея!

Темата за фалшивите новини Сарелска „разнищи“ в компанията на приятелите си Виктор Николаев и Анна Цолова и любезнити им въпроси към нея по темата. А що се отнася до ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ В ИНТЕРНЕТ, ДАРИНА САРЕЛСКА ИМА ОСОБЕНО ГОЛЯМ ОПИТ В СЪЗДАВАНЕТО НА ТАКИВА НОВИНИ. Не страницата си във фейсбук преди седмица ТЯ НАПИСА ФАЛШИВА НОВИНА! Написа, че кум ми е главния секретар на МВР. Моя кум работи в автомивка. Написа и ФАЛШИВА НОВИНА, че с бившия гл.секретар на МВР(който ми бил кум според написаното от нея) съм правил интервю. Такова не съм правил. Нито едно такова интирвю не може да извади от архива, който е на нейно подчинение. Не може, защото няма такова интервю!

Та днес СЪЗДАТЕЛЯ на фалшиви новини – къртицата Дарина Сарелска разясняваше как да са справим с фалшивите новини в интернет и фейсбук, оглавявайки борбата с това явление… (как да се справим с подобни проблеми в Нова тв нищо не каза- явно само към фалшивите новини в интернет има интерес ) Не е нагло, нали?
Може би тя е правилния човек – добре познава технологията на създаване на фалшиви новини. Както и спирането на истински.

Васил Иванов, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

phpgoo0bk_800x_

АНУШКА ВЕЧЕ Е РАЗЛЯЛА ОЛИОТО

април 26, 2024
big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024